Collage

Today’s tidsfördriv

Börjar bli mer och mer haj på Indesign och Photoshop, det flyter liksom på. Vet at friläggningen på bilden ovan var ganska kass men ville egentligen bara skapa något. Kind’a like it. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DSC_0712 kopia

Jobbade hela helgen så är ledig idag! Blir dock inte en allt för spännande måndag, sov ut, tvättar och kollar Netflix, det vanliga. Ikväll tänkte jag dra till gymmet och köra ett intervallpass. Var nästan en vecka sedan jag tränade sist, har känt mig lat efter jobbet.

Imorgon efter jobbet har vi en tjejkväll, vilket innebär träning och middag med tjejerna från jobbet. Nu ska jag snart gå och hämta tvätten!

Likes

Comments

När man samma dag som konserten är kommer på att man ska dit. Typical Stockholms life.

Mathias hade i smyg köpt biljetter till Ellie Goulding i oktober, och igår ca 12 på dagen kom han på att vi skulle dit på kvällen! Förutom det faktum att jag var aningen trött och att linserna satt sådär obekvämt fasttorkade på mina ögon så var det grymt nice!

Likes

Comments

image

Likes

Comments

IMG_4502

I torsdags hade jag äntligen min tid hos frisören! Jag gick till Michael och Frisörerna som jag sett mycket bra om, hitta de nämligen på Instagram! Mitt hår var så sjukt slitet, jag skojar inte ens. Frisören förklarade om och om igen att mitt hår hade gått av på massor av ställen, vilket jag vet. Vi pratande om mina senaste månader och kom till sist fram till att det förmodligen var vattnet och vädret i London, plus plattång, som är boven i dramat. Men hon klippte det nötta och lade dit lite slingor och fräschade till färgen ordentligt.

Jag har dessutom bestämt mig för mitt nyårslöfte! Yes, bestämmer sånt i Februari. Det här ska bli mitt hår-år. Har för tillfället plattångsförbud, och ska utöver det köpa oljor, värmeskydd och serum. Har köpt det bästa balsamet någonsin dessutom. Det är ett Cleansing Conditioner från Matrix för fint hår som är het magiskt! Jag hade även tänk köpa Hairburst piller igen. Använde det under december 2014, kunde efter en månad känna hur mycket tjockare och längre det blivit, kanske fungerar det denna gång också.

Likes

Comments

Skärmavbild 2016-02-13 kl. 00.17.38

Klicka på bilden för att komma till min Tumblr

Likes

Comments

NMS_0705

Äntligen helg och riktig ledighet. Jobbade 9 dagar i sträck, tog ledigt på onsdag och sedan två dagar till av jobb. Imorgon drar vi till gymmet kring 10 och senare åker vi till Mall of Scandinavia. Madde var även sugen på att hänga med så kul att träffa henne lite!

I tisdags var jag, Mathias och hans mamma på inköpsmässa i Nacka Strand på Stockholm Fashion District. Grymt kul att få se hur det fungerar och att få se alla märken. Just nu har vi ett x antal kataloger med kläder här i lägenheten.

Likes

Comments

DSC_0721DSC_0720

Hej!

Efter att ha jobbat 9 dagar i sträck tog jag en ledig dag mitt i veckan. Har sovit ut, städat hela lägenheten och bara chillat. Tänkte att det kunde vara kul att se lite hur lägenheten ser ut så fotade den även idag då den är nystädad. Just nu lagar vi mat, och kring 6 bär det av till gymmet för träning.

Likes

Comments