Då det börjat eka lite tomt i min sminkväskan så har jag köpt hem lite nytt, inte hunnit testa allt men är väldigt nöjd med det jag testat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå! Väldigt längesen jag skrev något nu, men har verkligen inte orkat. Tänkte ta tag i bloggen nu så jag kan kolla tillbaka sen vad jag gjorde 2016. 16 dagar har gått och jag har i princip bara jobbat och umgåtts med nära & kära. Ska även försöka lägga upp lite bilder från  nyårsveckan i Åre. Vi hörs!

Likes

Comments

​Hallå! Var ett tag sedan jag skrev här men jag har inte haft ork/tid. Jobbade 6 av 7 dagar förra veckan, lördag kvällen bestod av trevligheter innan jag tog mig upp tidigt på söndag morgon för att åka till Sundsvall och shoppa med mamma! Nu väntas en vecka av jobb innan helgen kommer och även denna helgen kommer innehålla trevligheter, ska försöka ta lite bilder, är så dålig på det.. Ha en tevlig måndagskväll. 

Likes

Comments

En av de bästa tolkningarna i årets Så Mycket Bättre är enligt mig, Kleerup´s tolkning av "Var är du min vän", så sjukt fin.

Likes

Comments

Svårt att hitta ord för det som inträffade runt om i Paris i fredagskväll. Fruktansvärt att det får hända och att det är sånt flyktingar flyr ifrån varje dag.. Alla tankar till Paris, de drabbade och de som flyr ifrån sånt.


Likes

Comments

Min lördag började med sovmorgon och frukost/lunch framför tvn. Resten utav dagen var väldigt lugn och skön innan jag fixade till mig och åkte in till stan för en middag på Trattoria Nevia med mamma. Deras pasta är så sjukt god! Kändes som man rullade därifrån hehe. Vi tog oss sedan vidare ner till arenan där Jonas Gardell hade liveshow och den var väldigt rolig men ändå seriös på samma gång, är glad att mamma bjöd med mig på det! Avslutade kvällen med att se sista 30 i Sverige - Danmark som Sverige vann med 2-1.


Likes

Comments

Jobbade kväll i fredags så jag tog sovmorgon innan jag åkte in till stan med Camilla och åt en efterlängtad ceasarsallad på Waynes. Satt kvar där en bra stund och pratade om allt mellan himmel och jord, vi tog även en fika innan vi drog oss hemåt och jag åkte på jobbet.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå!

Efter att ha haft nouw tidigare men sedan bytt till blogg.se så är jag tillbaka här igen. Ska försöka komma ihåg att jag har en blogg och uppdatera den lite nu och då. Blir nog mest en del bilder från min vardag, har inte så mycket att bjuda på hehe.Likes

Comments