Header

Nu är det såhär och vi båda börjar bli riktigt jävla arga nu. Min bror får stå ut dagligen med mobbing på sin skola. Och igår vart han slagen i ögat så han är blå där nu!! Och jag vill bara hälsa att skadorna finns dokumenterade så om min bror känner för det har han BEVIS på att han blivit slagen. Och man kan ju alltid hoppas att dom här ungarna kanske ser det här och backar bak några steg för jag tolerant fan inte det här!! Jag kommer inte hänga ut någon! Men blir det inte skillnad så kommer jag hänga ut alla dessa småglin!!!

Och VADFAN är det för fel på åvestadal?!?!? Både jag och Therese har blivit mobbade där och jag vet så många fler som blivit det där!!! Det är ju nått fel på skolan, helt klart. När min bror blivit utsatt så får mamma oftast höra det från honom fastän skolan har sett vad som hänt. Och det är väl ett fett jävla tjänstefel och inte polisanmäla såna här saker eller höra av som till den som blivit utsatt målsman(?). Min bror vart mordhotad i skolan för nån vecka sen och då följde jag med honom i skolan och då sa en lärare till mig "jaha är du hans bodyguard idag" och flinade. JA JAG KANSKE ÄR DET!!!!! När skolan inte kan skydda barnen så är nått ju riktigt fel. Och då måste man vara med som en jävla barnvakt för att andra barn inte kan bete sig! Och jag är så arg! När jag gick där pratade jag jätte ofta med lärarna att jag vart utsatt men det här hade inte min mamma en aning om. För dom ringde endast till henne när jag betedde mig illa, så som att jag tjuvrökte och skolka. Och när jag och en kompis tänkte polisanmäla en händelse på skolan vart vi hänvisade till att inte göra det. Och såhär i efterhand tycker jag det är väldigt konstigt när vuxna människor som själv har ett ansvar att anmäla hänvisar mig till att INTE göra det. Hur kan man då tro att mobbning ska sluta existera ? För den där skolan bryr sig mer om att de får skit än att barn ska kunna må bra.
Men det här är droppen, det kommer bli en anmälan så att den där skolan ska bli utredd än gång för alla.


// melody och Therese

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sorry! Hej och förlåt för den riktigt usla uppdateringen på bloggen .. Men nuså ska jag ta tag i det igen. Slänger in lite bilder va jag gjort i veckan , sen på fredag så åker jag till Sälen lite spontant 😘😁❤️

Pusshej!

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering , men haft fullt upp hela helgen , va hemma hos Unni fre-lörd men åkte hem på lördag med världens förkylning som nu har blivit en influensa :/ inge kul alls :(

Tackhej!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för det är min kusin Patriks födelsedag! Idag skulle du ha blivit 26 år jag vill inget hellre än fira dina födelsedagar med dig❤️ men du är så saknad Patrik ska du veta ,
Jag hade behövt din hjälp i skolan.
Jag hade behövt dig här hemma, snacka hemligheter som jag inte ville någon annan fick veta.
Jag hade behövt din axel när jag var ledsen.
så hade jag kunnat springa och krama om dig.
Jag behöver alltså dig min fina kusin
Jag hoppas du firar din födelsedag, de kommer vi göra här nere idag.
Hoppas du får lite tårta av Maggan och farmor och farfar du får smaska i dig!
Jag älskar dig patrik❤️ Grattis på
Din 26års dag!

Likes

Comments

Hejhej! Idag har jag väl mått sådär , men idag är mammas födelsedag 😍 så va är dit och krama henne och gav henne presenter , sen har jag städat hela dagen typ och tvättat och nu ska jag plugga .
Tackhej!

Likes

Comments

Tjena ! Altså idag är en bra idag! Jag är sugen på att ta med syskonen till Åsbo eller något bara hitta på nått ute ! Leka med syskonen är faktiskt aldrig fel ' så ska ringa till mellan och fråga om hon är sugen på det 😁
Slänger in lite bilder på syskonen som ja vill leka med idag😁!

Tackhej!

Likes

Comments

Okej. Förlåt för att jag inte varit aktiv idag... Men fyfan va jag mått dåligt , har nog aldrig vart så här bakfull ... Spydde fram till klockan 18:00 idag , men nu är jag piggare iaf , kollar på film med min bror och inväntar min kära pojkvän ska komma hem ❤️

Tackhej!

Likes

Comments

Tjena! Idag har har jag haft sovmorgon till halv elva , så det var skönt som fan och väldigt behövligt! Och nu sitter jag och inväntar Malin och evelinn , vi ska dricka lite vin vin och ha tjejkväll , ja vi ska dricka "LITE" vin . Haha.

Tackhej

Likes

Comments

Denna dag börja då fan inte bra iaf 😂....
Jag försov mig två gå gånger , men nu är jag äntligen uppe ! Dricker min smoothie sen blir det att fixa sig sen åka till skolan , har tre timmar kök idag , men kan skriva mer sen!
Tackhej!

Likes

Comments

Hej ! nu tänkte jag berätta hur mycket min moster Carina betyder för mig och hur mycket hon inspirerar mig. Hon har ALLTID ställt upp på mig, eller ja hon har ställt upp på alla syskonbarn! Det går inte att förklara med ord hur grym hon är!

Hon har ställt upp på mig som om jag vore hennes egna dotter, jag kan inte förklara över en data hur underbar hon är, men hon hjälpte mig när jag hade som jobbigast i livet , och hon hjälpte pappa när jag inte tog mig hem från utlandet. Ja hon har hjälpt mig med det mesta! Jag är så otroligt glad och nöjd att ha henne som min moster men även som min bästa vän!

Hon är min inspiration i livet för mig, Jag delar så många minnen med Carina! jag kommer slänga in lite bilder sen på oss, bland annat på oss när vi utomlands och lite andra bilder.

Hon kom till och med och hälsa på mig när jag "jobbade" utomlands , till och med då så flög hon ner helt ensam ner och va med mig.

Jag älskar ,min fina moster!

Tackhej!

Likes

Comments