Theodor somnade väldigt snabbt i vagnen idag, det var redan relativt mörkt ute när vi gick ut men inte så värst ändå. Var ute på 1,5 timmes promenad vilket var skönt faktiskt, den som var lite jobbigt var när all snö fastnade på hjulen så blev lite trögt att köra ibland. Började även att små regna på slutet vilket inte var lik roligt heller, och jag blev så otroligt hungrig efter halva vägen då jg inte hade ätit sen frukosten😂.

Igår så städade jag i rummet då golvet var kvar efter jag hade städat gången innan. Tog även en lite längre promenad igår än vanligt.

Tog med kameran när vi var ute idag med, antigen kommer dom upp när Théo somnat eller tidigt imorgon.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är första körlektionen avklarad vilket är jätte skönt verkligen! Jag var lite nervös innan men det gick superbra. Jag fick backa in i parkering, starta i stor uppförsbacke, fickparkera fick jag också göra för första gången vilken gick bra med. Så är väldigt nöjd med läraren och min insats med såklart🙈. Imorgon så ska jag även ringa körskolan igen och boka in en ny körtid och boka in riskettan den 15 december. Längtar verkligen tills körkortet är färdigt😅.

Théodor har idag varit på lite bättre humör än i helgen, dock så vägrade han att somna trots att han var trött så han somnade inte förens vid tolv på kvällen🙄. Hoppas på att han somnar tidigare idag, så man får somna när man själv är trött. Men det är så med bebis, allt får anpassas efter bebisen. Men älskar honom över allt annat, min lilla prins💙

Vi hörs imorgon igen, kram!

Likes

Comments

Godmorgon på er, eller säger man godförmiddag snart kanske?😂

Theodor och jag har varit vakna nu en stund. Och han väntar verkligen fullt ut på att hans pappa ska komma hem idag från Stockholm då han varit där i ett par dagar. Det är så fint att se att Théo märker att han varit borta längre än de dagarna han jobbar. Theodor har varit gnällig till och från lite dom två sista dagarna men igår var det verkligen lite för mycket🙉. Théodor har liksom verkligen visat att han saknar sin papp vilket är så fiint😍. Självklart han jag längtat efter honom också, men det har mest märkts på Theo.

För varje dag som går försöker prinsen att anstränga sig mer och mer för att ta sig fram, och det gör han verkligen när som helst då han tar sig fram lite osmidigt en kort bit redan nu😂. Längtar även tills han kan sitta upp själv, blir lättare med så många saker då eftersom han bara vill sitta eller stå upp😅.

Nu ska vi leka en liten stund och göra lite nytta hemma, vi hörs senare!

Likes

Comments

Théodor

Théodor fick igår en ny behövande stol till bilen då han har växt ut sitt babyskydd, så gick inte ens att knäppa det längre, haha. Jag köpte en Max-Way Britax, tyckte att den var så himla smidig på alla sätt! Bältet var bara attdra åt där nere så spändes den åt, skulle du förlänga skulle du bara hålla in en knapp på samma ställe och dra bältet uppåt så blev det längre. Nackstödet reglerade du bara på baksidan av stolen, du drog den upp eller ner beroende på vart du ville ha den någonstans. Riktigt nöjd faktiskt och det verkade Théodor också vara, han somnade direkt i den och har nu gott utrymme till att kunna röra sig som han vill, fast han sitter säkert fast förstås. Så det är en stol jag rekommenderar till er som funderar på att köpa en ny, undrar ni något om stolen så ställ frågor!

Igår fick Théodor ett kvällsbad vilket han alltid tycker är lika roligt, bland det bästa han vet verkligen. Han är så söt när han ligger där i vattnet och sparkar och skrattar så otroligt mycket. En stund efter badet gick vi till affären och handlade lite grann, när vi kom hem så var vi vaknade ett kort tag till men somnade nog innan tio.

Idag så rensades det bland Thèos kläder, då det var otroligt stökigt i hans lådor, men ny ligger allt på in plats igen och snyggt också. Nu ska vi gå och vila en stund då han är jätte gnällig och riktigt trött. Efter han vaknat får han gröt vid sjutiden sen får han leka en stund till på kvällen innan han ska sova, kram!

Likes

Comments

I onsdags så kom Elsa hit på dagen efter hon hade slutat skolan. Hon kom och sa hej och var här en stund, vi gick även en kort mysig promenad och strax efter det åkte hon hem. Igår vad mamma, jag och Théodor även på gymmet, väldigt skönt faktiskt! Théo fick sitta i bärsjalen vilket var rätt smidigt, måste fortfarande bara lära mig knyta helt rätt, eller tillräckligt hårt så han hamnar rätt😅

Idag så ska jag försöka städa rummet och även försöka åka iväg och kolla på ett nytt babyskydd till Théodor då det behövs.

Men just nu ska vi båda vila en stund❤️

Här var han max 1 h gammal❤️

Likes

Comments

Theodor valde att gå upp tillsammans med tuppen idag, morgonpigg bebis. Igårkväll hade han lite feber så var lite gnällig på kvällen, även varit rätt varm till och från inatt. Han sitter just nu i sin hoppgunga, under tiden jag gör nudlar. Vet faktiskt ingen som älskar en hoppgunga så mycket som honom, redan när han var runt 1,5 månad var det de ända han ville göra.

Senare så måste vi till affären och köpa lite mat till Théo. Tänkte även passa på och gå en promenad då om vädret tillåter. Annars händer det knappt något idag, ska försöka städa och plugga på körkortet.

Kram

Likes

Comments