Wihooo imorgon åker vi! Kommer verkligen inte kunna sova inatt och timmarna går fan saktare än jag vet nt vad! Kommer bli så spännande men ändå kommer jag ju sakna alla här hemma! Min lillebror jag emilia och elin äre som åker ifrån karlskrona! Åhåh vill bara att det ska bli morgon:(

Iaf sitter och myser framför tven med pappa och lillebrorsan, mamma kommer med snart ifrån jobbet, blir att hoppa in i duschen innan man lägger sig med så man är fräsch och så till resan! Aja natti pluttisarKommer sakna dig min lilla fis


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Trött i hela kroppen efter har tränat med elin!
Det är väl det ända vettiga jag har gjort idag känns det som, förutom att fixat till mitt rum fast det höll ju inte så länge för skulle leta efter en sak.. Lika stökigt som innan så blir att städa på tisdag när man kommer hem igen!
Är så sjukt glad iaf för allt är verkligen perfekt just nu, åker om en vecka till Frankrike och kan inte längta mer än vad jag redan gör! Kändes som att det våre igår när vi vara satt och pratade om att vi skulle dit och då var det tre månader tills resan skulle ske! Och nu äntligen så åker vi på söndag! Ååh så spännande! :D

Ligger ner bäddad i sängen nu och ska sova, har skola imorgon som vanligt, men denna veckan kommer nog bara rusa iväg! :d


Likes

Comments

Detta jävla snövädret gör mig smått galen! Vill ha sommar och massvis med sol! Men är rätt glad ändå för nästa vecka drar jag och min fina vän till Frankrike! Denna dagen har väl börjat rätt dåligt egentligen, var inte på topp humör när jag vaknade, var rätt ledsen av gamla skäl som hade hänt. Men nu är det bort som tur väl va! Man får se på allt det positiva man ist för det negativa som har hänt!


Likes

Comments

Jag behöver ingen mer än han.
Min fina idefix är verkligen mitt allt. Han som gör en glad igenom att bara titta på mig eller springa fram till än när man kommer hem.
Han lyser upp hela världen även fast han sover. Min bara min underbara hund. Även fast du är grymt irreterande ibland äru ändå mitt liv. Han är min klippa i stormen och min värme i kylan.

Älskade lilla bebis hund
Likes

Comments

Spö regnar på öland! Yes och hemma är det 20+ och sol. Vi åkte precis i rätt tid, eller? Nu ska vi iaf ner och fixa oss sedan vidare till ngra affärer och träffa lite människor, bra att vara borta en sväng ifrån allt iaf!

Ha det göttans!


Likes

Comments

för 3 årsedan just denna dagen  så hände  det en sak man aldrig trodde skulle hända,
jag trodee inte att jag skulle få uppleva detta så här ung, kanske om 40 år.
men det hände.. bror dog.

Den dagen stannade allt till. Det var som att behöva börja om från början.
men med sina vänner i närheten och äns fina familj klara man allt.
Men det finns så himla mycket man vill fråga, tankar som flyger i huuet som man aldrig kommer få svar på.
det är som att läsa en bok, men dem sidorna det står svaren på är bort skurna.
jag saknar han iaf.. enormt mycket. Det är som att ngt saknas något väldigt stort.
jag behöver han, alla gör.

världens finaste ängel det är vad han är nu.

 

 Detta va sjukligt länge sedan, lilla daniel och jag.

Likes

Comments

tog några bilder i veckan på utsikten på skolan, sedan idag på median så skulle jag redigera dem, så här blev de.


Före:

Efter:
Likes

Comments

Vet ni hur mkt jag stör mig på när folk skriver Therese när jag heter  Theresé  det är extremt stor skillnad när man ska utala det. Varje gång jag säger det till någon så säger dom "vadå det är ju samma sak" MEN NEJ.
Jag finns inte i världen om du söker på Therese Danielsson, för jag heter inte DET.
Hade min mamma velat att jag skulle hetat helt vanliga therese så hade hon väl stavat det så.
Men det ville hon inte. så LÄR ER STAVA MITT NAMN eller skriv tessan.

För hur svårt kan det vara egentligen?
Precis samma sak som typ sofia och sofie..

blir trött.. natti på er har skola imorgon så måste orka stiga upp med. + jag är jävlifr sugen på mjölkNi får fina bilder på när min katt har lagt sig i handfatet..Världens finaste kattunge.


Likes

Comments