-Mine morgenrutiner

God kveld dere!

Nå kommer dagens siste innlegg ut, føre jeg skal krype innpå soverommet mitt og oppi senga mi. Jeg ser virkelig frem til å fjerne plastfolien I morgen kan man si. Jeg kan alt fjerne den I kveld, men siden jeg ikke har fått byttet på sengen ennå, så velger jeg å sove med den I natt! Men nok om det, tenkte kanskje å dele mine morgen rutiner med dere, også kommer kvelds rutiner på torsdagen. Jeg syns det er veldig interessant å lese dette selv, så da kan jeg prøve meg på dette her inne også. Så håper det er interessant for dere.

Et bilde fra Nyttårsaften.

🎀 Starter jo som alle andre med å våkne opp, å da har jeg en tendens til å ligge I sengen for å våkne skikkelig. Å der kan jeg bli en lang stund.

🎀 Når jeg ligger I sengen så sjekker jeg alltid sosiale medier, å leser avisen faktisk. Noe jeg syns er kjempe koselig. Alltid greit å oppdatere seg på nyheter.

🎀 Etter å ha ligget en stund I sengen, så går jeg alltid på toalettet å gjør det jeg skal der. Er det en mandag så er det å veie seg og måle seg for uken. Dette gjør jeg fast hver mandag, også er det å legge frem medisiner som jeg skal ta etter frokost.

🎀 Om jeg føler for å drikke en kopp te med maten min, så setter jeg alltid på te vann når jeg kommer ut av badet. I tillegg så skrur jeg på pc'en for å gjøre den klar for dagen.

🎀 Etter det så går jeg ut for å ta meg en røyk, kan hende jeg ringer mamma og pappa når jeg sitter der ute også for å ønske de en fin dag. Eller bare for å skravle litt! Veldig skravlesjuk når jeg står opp om morran som regel, om jeg ikke er skikkelig morgengretten da.

🎀 Jeg går inn igjen, skrur på musikk for å ha noe I bakgrunn mens jeg lager meg frokost, å for å ha noe I bakgrunn sånn at jeg kan blogge.

🎀 Som sagt jeg lager meg jo frokost, å kanskje en kopp te eller kakao. Enkelte ganger så lager jeg meg kaffe også, om jeg har hatt dårlig med søvn den natten.

🎀 Etter jeg har fått skrevet et innlegg og fått publisert det, så setter jeg meg ned å planlegger dagens gjøremål. Samt planlegger innlegg jeg vil skrive I løpet av dagen. Samt skriver handleliste om jeg må på butikken. Så mye planlegging hver dag kan man si.

🎀 Etter å ha fått planlagt litt og slike ting, så setter jeg meg alltid borti sofa kroken min hvor jeg går igjennom bloggen, samt sjekker Instagram og andre sosiale medier nok en gang. Kun for å få roet ned de siste minuttene jeg trenger for å våkne skikkelig.

🎀 Siste jeg gjør føre jeg starter dagen, er å gå på badet, tar medisiner, dusjer og steller meg for dagen. Er ikke alltid jeg dusjer på morran, noen ganger dusjer jeg på kvelden også om jeg ikke har de største planene for dagen.

Sånn ser da altså en vanlig dag ut hos meg, om jeg ikke har noe jeg skal rekke da bruker jeg ikke så lang tid som jeg gjør om jeg kun har hjemme dag. Jeg elsker å ha treige starter på dagen, for da våkner jeg mer til meg selv jo mer jeg gjør ting I mitt tempo. Jeg hater virkelig å stresse, å elsker det å ha god tid.

- Hvordan rutiner har du? Stresser du veldig mye på morran, eller liker du å ha god tid? 🎀

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91

#morgenrutiner #godstartpådagen #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsglede #influencer #influencerlife #norskblogger #norskblogg

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
theresebraathen
theresebraathen,
God natt! ☺️
nouw.com/theresebraathen