- Well, hello there Beautiful!

God 3 Desember dere!

Håper alt er bra med dere, å at alle holder seg friske om dagen! Idag kommer moren min en tur innom for å levere noen småting, også skal jeg få levert noen julekort som hun skal gi videre til onklene og tantene mine for meg. Jeg pleier jo alltid å gi de smågodt som jeg har lagd selv hvert år til jul, men i år utgår det. Så da blir det bare julekort de får i år. Å det er jo koselig det også!

Ellers idag skal jeg holde på litt på soverommet, håper jeg blir ferdig der inne så jeg bare kan forholde meg til stua fremover. I tillegg så har jeg planer om å prøve å få til en kreativ julelook som blir delt på bloggen om jeg blir fornøyd vel og merke senere i kveld. Om ikke så har jeg en annen ide jeg skal dele, så noe blir det hvert fall.

Men her om dagen så fikk jeg ei pakke i posten som jeg tenkte å vise dere denne fine torsdagen. I November så bestilte jeg meg en personlig almanakk igjen, jeg har jo blitt helt avhengig av disse almanakkene, å jeg er så fornøyd med at jeg kan designe de sånn som jeg vil selv. Å den har alt blitt tatt i bruk, jeg blei forelsket ved første øyekast. Å jeg gleder meg til å gå inn i den nye året med denne vakre herligheten.

Derfor overskriften!

Bare se på den forsiden! Jeg virkelig elsker den.

Jeg valgte å gå for leopard øverst denne gangen, for det er så utrolig meg! Å jeg liker å få happy booster hver uke, så da var det et veldig enkelt valg. Samt at jeg kan fargelegge. Det liker jeg.

De bakerste sidene pleier jeg alltid å ha fargelegging bakerst, syns det er en koselig tidsfordriv når jeg skal slappe av i kroppen! Har det i den forrige almanakken min også. Å den har blitt flittig brukt.

Tok også med Meal planner da dere vet at jeg planlegger middagene mine hver uke. Så tenkte å starte ny året med å skrive middagene mine bakerst i almanakken min. Å kanskje ha det som en vane! Blir spennende å se om jeg bruker de eller ikke.


Så dette er altså almanakken min for neste år. Bruker alltid personlig almanakk, av den grunn at jeg liker at jeg kan velge så mye, også fordi jeg kan bruke egne bilder på fremsiden! Dette er første året jeg faktisk ikke bruker det. Pleier som regel å bruke bilder fra ferie turer jeg har vært på, men som de fleste andre så har ikke det blitt så mye av i år. Å det ene bilde jeg ville bruke fra Januar i år, fikk jeg ikke brukt. Så det var litt kjedelig, men får håpe på et bedre år neste år, å kanskje jeg har noen bilder fra noen ferier jeg kan bruke. Blir spennende å se.

- Bruker du personlig almanakk? Eller bruker du å kjøpe på en bokhandler?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#personligalmanakk #almanakk #newin #blogmas #julen2020 #leoprint #bestofnouw

  • Innkjøp
  • 66 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg bestilte min Personlige almanakk i helgen, og gleder meg til at den kommer. Har brukt dem i flere år, og klarer meg ikke uten. Denne gangen gikk jeg for et at motivene deres og ikke mitt eget. Kan vise den når den kommer om en uke eller så 😊

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, jeg også brukte et motiv de hadde denne gangen ☺️ Gleder meg til å se almanakken din 😁

nouw.com/theresebraathen
glimt
glimt,

Jeg er også en almanakk bruker og liker å ha en plass å samle alt man må huske. To do lister, avtaler, huskeliste ja . . Alt 😜😂 Har brukt personlig almanakk for noen år siden og bestilte derfra nå så gleder meg masse til jeg får min og har en personlig og fin almanakk til å skrive ting for lille og meg i 😀 Din så veldig lekker ut 👌

nouw.com/glimt
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, elsker virkelig slike ☺️ Å jeg som er så glemsk også, så gjorde det ikke noe at den kom nå føre jul ☺️ Hehe

Tusen takk ☺️

nouw.com/theresebraathen