- Utroskap! Er det greit, eller ikke?

Nå tenkte jeg å ta opp et tema som jeg syns er litt vanskelig å prate om! Dette var jo egentlig noe jeg skulle gjøre under 10 dagers utfordringen min, men der datt jeg veldig ut kan man si! Så da velger jeg heller å ta de siste dagene litt sånn utenom.

Så nå tenkte jeg altså å ta for meg tema utroskap! Vet jeg hadde et innlegg om dette I fjor også, men jeg syns dette er veldig viktig å prate om, samt at alle har forskjellige meninger rundt dette!

I mine øyne så fins det mange forskjellige typer utroskap! Du har jo utroskap hvor partner ikke vet noe som helst, å du har ei/en på si. Også har du en fetisj som noen tenner på, å det er at kona/damen er hotwife eller cuckold som det heter. Der man tenner på ydmykelsen av at partner er utro mot en. Også har du den typen hvor partner vet om det, har godkjent det fordi man fortsatt vil være I et forhold sammen, men sexdelen funker ikke lenger! Så da kan man finne seg en elsker/elskerinne.

Så ja, det fins en del former for utroskap også. Å Idag så skal jeg komme med min mening rundt dette! For meg så er det et sårt og vanskelig tema, da så og si alle jeg har vært sammen med har endt opp med å være utro altså hatt en annen elsker eller en annen kjæreste bak min rygg over lengre tid. Å det er vondt, det er helt jævlig faktisk. Så ja, når det kommer til dette tema her så har jeg en del å komme med. Så da tenker jeg at vi fortsetter under bilde!

Bilde er lånt fra pintrest!

Som på bilde, så tar det måneder, for noen kanskje år å bygge opp den tilliten til et annet menneske! For min del I starten så tok det ikke så lang tid, men når jeg fant ut at min første kjæreste var utro, så ble tilliten svekket I løpet av noen sekunder, det å se at han ga oppmerksomhet til en annen jente, ved å flørte med hu, sende hu bilder av seg selv og motsatt! Å I tillegg at jeg fant ut at de hadde delt seng, mens jeg lå på sykehuset! Nei da var begret mitt fult, men jeg var dum nok til å tilgi. Å jeg var dum nok til å tilgi når jeg oppdaget det igjen noen måneder senere. Denne personen levde jeg et liv med I 3 år, å han var utro store deler av forholdet!

Når jeg til slutt ikke orket lenger, så var tilliten min og selvtilliten min ødelagt, den eksisterte ikke lenger. Den var som forduftet fra jordens overflate, å jeg sleit veldig med det når jeg skulle finne meg en ny kjæreste! Å nok en gang så trodde jeg jo at jeg hadde funnet en som aldri ville gjøre meg noe vondt, den gang ei! Han var utro han også, å det var virkelig ikke en god følelse. På nytt så tilga jeg, å på nytt var tilliten så svekket. Å sånn var det hele tiden. Jeg har vært I 5 forhold, å 4 av disse guttene har valgt å gå bak min rygg og ha en annen partner ved siden av. Ikke bare seksuelt men de har også innledet et forhold til disse jentene! Noe som ikke er greit I det hele tatt!

Etter snart 2 år som singel, så sliter jeg fortsatt med å vise tillit til andre mennesker, å da ikke bare gutter, men jenter også! Jeg sliter med å stole på venner, familie, ja alt. Fordi jeg er redd for å bli såret! Jeg er redd for å gi for mye av meg selv til mennesker jeg ikke kjenner så godt, fordi jeg er livredd for at de skal bruke noe I mot meg! Det å ikke kunne stole å sin egen skygge en gang, det er til tider veldig slitsomt.

For min del så starter utroskapet I det man flørter med et annet menneske, for da er ikke veien så lang føre man går over den og krysser en grense man ikke skal krysse. Er sikkert ikke alle er enig med meg der, men det er sånn det er for min del! Er man ikke lykkelig I forholdet sitt, så gjør noe med det! Avslutt det føre man innleder et nytt. For du sårer personen som tror alt bra, som tror dere har det fint sammen! Du ødelegger livet til et annet menneske, bare ved å gjøre en liten feil på veien! Prøv å tenk på det. Er du ikke lykkelig I forholdet ditt, prøv å jobb med det, går ikke det så gå fra personen! Ja det sårer det også, man opplever en kjærlighetssorg, men tilliten blir ikke brutt og det er det viktigste!

Det tar lang tid å komme seg etter en kjærlighetssorg, men det tar ennå lenger tid å komme seg igjen etter utroskap!

- Er du enig med meg, eller er du uenig? Har du opplevd utroskap?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat: frkbraathen91 - Tik tok: frkbraathen91

#tema #personligblogg #utroskap #bestofnouw #nouw2020 #pinterest

Liker

Kommentarer