- Ukens mest likte bilde på Instagram #6

God "blå" mandag dere!

Her er den faktisk ikke blå ennå, ja vi legger til et ennå. For det er fortsatt mye igjen av dagen! Her har dagen idag gått sykt treigt egentlig, men det er godt det også noen ganger. Nå driver jeg å prøver ut den nye kaffetrakteren min som jeg fikk til jul. Greit å prøve ut den siden mamma kommer en tur på kaffe idag, noe som jeg gleder meg masse masse til. Alltid koselig å ha mamsen på besøk. Ellers skjer det ikke så mye idag. Jeg skal få handlet når mamma har reist så jeg får handlet meg middag til de 2 neste dagene. Også skal jeg vel egentlig bare slappe av tror jeg. Får se hva som skjer.

Men nok om det, her kommer det bilde som ble likt mest på Instagram forrige uke. Det var en selfie, med hele 200 likes på faktisk. Utrolig morsomt å se at jeg starter å få så mye likes på bildene mine der inne, så jeg håper det bare vokser mer og mer!

- Baby, you and I are never going to happened -

Dette bilde ble altså da likt mest på Instagram forrige uke! Å jeg er faktisk ekstremt fornøyd med det selv. Sjeldent jeg er så fornøyd med en selfie, men det er jeg altså denne gangen!

Nei nå er planen å få ordnet litt kjapt her hjemme, føre mamma kommer. Så vi blogges heller senere idag!

- Hvordan planer har du for denne mandagen?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91

#instagram #instagrambild #hverdagsliv #hverdag #influencer #influencerlife #norskblogger #norskblogg #selfiequeen #selfie #ukensbilde #ukens

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så fint bilde 💕
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
IP: 2a01:4f9:4a:2e8c::2