- Ukens mest likte bilde på Instagram #45

Har dere hatt en fin dag idag?

Det kan jeg hvert fall skrive under på at jeg har hatt. Kroppen er sliten, noe som er virkelig helt fantatsisk. Fins ikke noe som er bedre enn en sliten kropp på starten av uken. Da kjenner man at man lever, er det ikke det man sier da? haha

Som dere vet så er jeg jo i oppussings bransjen om dagen, å det er så godt å bruke kroppen skikkelig igjen og i tillegg så gjør man noe man liker å gjøre også. Nei dagen idag har virkelig vært helt fantatsisk.

Å siden man har startet på ny uke, så betyr jo det at jeg skal dele med dere hvem bilde som ble mest likt på Instagram forrige uke! Var egentlig sykt kult at det bilde som ble mest likt, er det bilde jeg var mest fornøyd med selv også av selfiene mine. I tillegg så var det jo et bilde av en av årtes halloween looker. Så jeg er fornøyd. Under får dere se hvem bilde jeg mener.

- Just another Halloween look, the devil just want's to say hello!😈

Så dette ble altså forrige ukes mest likte instagram bilde! Som sagt jeg er veldig fornøyd med bilde selv også, så det var morsomt at det ble mest likt!

Nå er planen å ordne i stand til litt innlegg i morgen, også skal jeg finne sengen etterhvert! Så håper jeg dere alle har hatt en super koselig dag idag, å at uken har startet bra!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#instagram #instagrambild #look #sminkelook #sminke #bestofnouw #norskblogger

  • Foto
  • 56 visninger

Liker

Kommentarer

Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Du er så veldig flink med disse lookene, kjempe fint og tøft 😊 skjønner godt at det ble det mest likte

nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk! 😃 Så utrolig koselig å høre <3 Tenkte å prøve meg på noe nytt nå til Onsdag eller Torsdag, looken kommer hvertfall ut Torsdag kveld 😃

nouw.com/theresebraathen