- Uken som gikk #49

❄️ Akkurat nå


- Akkurat nå kom Beate inn døren, å vi har planer om å få ned eskene mine. Å det ser jeg virkelig frem til. Gleder meg til å få ned de eskene for å si det sånn. Så nå driver Beate å løper rundt her, å pakker ned det som skal ned i kjelleren, å jeg sitter her å prøver å oppsummere uken min uten å få helt hjerneteppe.

❄️ Høydepunkt

- Ukens høydepunkt må jo være at jeg har vært med mamma og samboeren hennes idag, blogmas har startet. Å jeg har hatt mye koselig besøk av Beate. Så denne uken har vært veldig bra egentlig! Skal ikke klage på det.

❄️ Nedtur

- Det må bli at jeg ikke har sovet så mye og at jeg hadde en skikkelig nedtur på Torsdag. En nedtur som det er en stund siden jeg har hatt, så det tæra på litt mer enn jeg tenkte at det skulle, men jeg fikk da sovet til slutt. Å det var virkelig godt kan man si.

❄️ Sang/Serie/Film/Podcast

Sang: Morgan Sulele - Det blir ikke jul uten deg
Serie: Zack og Cody's søte liv til Sjøs
Film: Alene hjemme
Podcast: Truecrimepodden

❄️ Bilde

❄️ Innkjøp eller Produkt

- Ukens innkjøp blir jo da så klart almanakken min, jeg fikk jo den i posten denne uken her. Å jeg er så fornøyd med den. Bestilte den som vanlig fra personlig almanakk , å jeg blir like fornøyd hver gang.

❄️ Mest leste innlegg

- Ukens mest leste innlegg, var jo nok et personlig et. Hvor jeg skriver om at på lillenytt års aften så er det år siden jeg var innlagt sist! Var tøft å skrive innlegget, men det var også godt å få delt det her inne! Blir jo en del opp og nedturer i løpet av året, å da er det viktig å dele det med dere også. Så kommer til å fortsette med det fremover også. Men om du ikke har fått med deg innlegget så kan du gå inn HER for å lese det!

❄️ Den kommende ukens bloggplan

Mandag: Middagsplan + Ukens mest likte Instagram bilde + Dagen i bilder

Tirsdag: Inspirasjon + Favoritt julekake

Onsdag: Dagens mat i bilder + Jeg anbefaler 5 julefilmer + Jul i vinterland 2017

Torsdag: Dagens antrekk + Ny sminkelook + Personlig innlegg

Fredag: Music friyay + Årtes julekort

Lørdag: Velkommen til mitt julehus (gangen) + Ei lita funfact om meg

Søndag: Uken som gikk + tredje søndag i advent

- Hvordan har din uke vært?

Facebook - Instagram - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

Liker

Kommentarer