- Uken som gikk #46

🍂 Akkurat nå

- Akkurat nå så sitter jeg å koser meg med musikk å en god kopp med sort gull, mens jeg venter på å bli hentet av pappa. Nok en dag med oppussing står for tur, å jeg kjenner det skal bli veldig godt å fortsette! Jeg kom et godt stykke med prosjektet mitt i går, så det skal bli godt å få blitt ferdig med det i dag. Så det er det som skjer akkurat nå.

🍂 Høydepunkt

- Høydepunktet denne uken må være jentekvelden jeg hadde med bestevenninnen min nå på Torsdag! Det var så etterlengtet, vi koste oss med julefilm, spiste litt godt, drakk julebrus, skravlet og lo. Samt at vi nesten ble ferdig med soverommet mitt, så det var virkelig en dag jeg kommer til å leve lenge på. I tillegg så er det jo alle kveldene jeg har hatt med pappa og stemoren min, bare det å kunne hjelpe de siden de alltid hjelper meg, er et høydepunkt i seg selv.

🍂 Nedtur

- Nedtur denne uken må jo være at kroppen verker en del, har smerter i rygg og bein, men det kommer nok av alle de rare stillingene jeg har når jeg sitter å maler og slikt. Så håper det bedrer seg snart etterhvert, ellers har det faktisk ikke vært så mange nedturer denne uken. Å det er jo positivt!

🍂 Måltid/Mat

- Skal ærlig innrømme å si at jeg ikke har vært så flink denne uken med middags menyen, men det har blitt sene kvelder så da har det blitt til at man har lagd seg noe enkelt i det man kommer hjem døren! Men på mandag spiste jeg nydelig lapskaus som stemoren min hadde lagd, å på Torsdag så spiste jeg lamme koteletter med tilbehør. Det er første gang jeg lager det, å det smakte himmelsk! Så det er virkelig noe jeg skal lage igjen.

🍂 Sang/Serie/Film/Podcast

Sang: Zayn - Better
Serie: Zack and Cody's søte hotell liv
Film: Prosjekt prinsesse
Podcast: Truecrimepodden

🍂 Tanke eller følelse

- Jeg har en del tanker og meninger om dagen rundt dette med pandemien, det tror jeg de fleste har faktisk. Jeg ser bare fler og fler i kommunen min blir smittet, å det samme skjer med områdene rundt. Det skremmer meg at tallene stiger så veldig som det de gjør. Også er jeg forbauset over at det er så forskjell på restriksjonene fra kommune til kommune. Nærmeste kommunen vår har ikke munnbind påbud, mens det har vi her. Å i den nærmeste kommunen så har det nå den siste uken også vært en del dødsfall. Så det skremmer meg litt, å jeg blir lei meg på vegne av de som mister noen som står de nær til dette viruset! Så jeg håper at de snart får en vaksine som funker og at ting blir bedre snart. Jeg har veldig lyst til å kunne være med vennene mine igjen, å det å se hele familien min. Er flere av de jeg er i familie med som jeg ikke har sett siden føre jul i fjor og jeg savner de veldig. Så hadde vært koselig å få se deg snart, å kanskje få gitt de en klem også etterhvert! Jeg skulle så ønske at Norge bare kunne tatt en real lookdown igjen, det hadde vært kjempe fint spør du meg!

🍂 Bilde

Liker dette bilde veldig godt, får en litt god stemning av det.

🍂 Outfit

- Jeg har faktisk klart å ta bilde av et antrekk denne uken, noe som er kjempe bra! Men det var også et antrekk jeg kunne ta bilde av. Å det var gårsdagens antrekk, for da hadde jeg faktisk på meg noe annet enn male klær, så det sier jo litt da kan man si! Jeg var å malte i går også, men nå har jeg startet å skifte når jeg kommer frem i stedet for, så jeg kan gå i litt andre klær. Så jeg har et antrekk å dele med dere. Så klart speil bilde, men det får gå.

🍂 Mest leste innlegg

- Denne uken har jeg virkelig fått vært aktiv på bloggen, noe som er morsomt for meg å se også. Å jeg ser det også på statestikken at jeg virkelig har kommet i gang igjen. Å det er virkelig ikke noe som er bedre enn det, skrive lysten er tilbake og det samme er motivasjonen til å drive med noe jeg elsker. Å det er jeg glad for. Ukens mest leste innlegg er innlegget hvor jeg har skrevet om at jeg er komfortabel i egen kropp. Å jeg ble så glad når jeg så at så mange hadde lest det, å jeg fikk mye positiv respons på det også, noe som var veldig morsomt! Innlegget kan du lese HER om du ikke har lest det ennå. Eller du kan søke i arkivet mitt på Jeg er kanskje ikke tynn, men jeg er meg.

🍂 Innkjøp eller produkt

- Denne uken har jeg ikke handlet meg noe annet enn mat, så det har jeg ikke planer om å vise dere. Så jeg tenkte jeg skulle dele 2 produkter som jeg har blitt helt avhengig av den siste tiden. Å det er to leppeprodukter. Ene er Carmax og den andre er Fudge Lip Balm fra Makeup Mekka. Jeg har merket at siden kulden begynner å komme, å man bruker veldig mye munnbind for tiden. Så har leppene mine sprekt opp og fått smålig sår. Så da er det godt med gode produkter som myker opp og styrker leppene. I mine øyne så er det ikke noe som er styggere på meg vel og merke, enn sprekte lepper. Å det er jo så vondt når det sprekker opp også, så da har jeg blitt helt avhengig av disse produktene. Så anbefaler de, om du er som meg som sliter med såre og sprukne lepper om dagen.

🍂 Den kommende ukens bloggplaner

Mandag: Middagsplan og Ukens mest like Instagram bilde

Tirsdag: Inspirasjon og Wishlist fra HM- Home

Onsdag: Trandum 2015 og Julegavetips til han.

Torsdag: Ny sminkelook og Oppskrift

Fredag: Music friyay og Mitt sminkebord

Lørdag: Wishlist fra Blivakker og litt detaljer fra kjøkkenet

Søndag: Uken som gikk


- Har du hatt en fin uke? Håper den kommende uken blir veldig bra for deg!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#oppsummering #ukensomgikk #høst #makeupmekka #makeup #mat #bestofnouw #skandinavia #norskblogger #norskblogg #hverdagen

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Høres ut som du har hatt en varierende og fin uke 😊 Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊 Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, uken har vært koselig den ☺️ Nå ser jeg bare frem til en ny uke! Håper du har hatt en kjempe fin søndag <3 ☺️ Bloggklemmer

nouw.com/theresebraathen
IP: 173.231.62.92