- Uken som gikk #18

09.05.21

🌺 Akkurat nå

- Akkurat nå så sitter jeg å hører på musikk, mens jeg ser tilbake på en kjempe koselig uke og helg! Å jeg håper virkelig at den kommende uken blir like koselig. Gleder meg hvert fall til å se hva den bringer med seg for noe. Å jeg har også lest at været kanskje skal bli litt bedre, å det gjør virkelig ikke noe. For her så regner det idag å det er ikke særlig koselig, men det gjør vel heller egentlig ikke noe når det er Søndag.

🌺 Høydepunkt

- Det må virkelig bli denne helgen her, jeg har stor kosa meg masse. Å det trengte jeg virkelig. Å det virkelig høydepunktet var jo idag hvor jeg var på 3 retters middag hos mamma og samboeren hennes. Alltid like koselig å være sammen med de. Vi har kosa oss med god mat og dessert, å vi har sett på noen fine programmer på tv. Så det har virkelig vært koselig. Trengte virkelig dette i dag.

🌺 Nedtur

- Jeg er jo nede om dagen som dere kanskje skjønte etter et tidligere innlegg denne uken. Jeg er i en dårlig periode, så det er jo så klart en nedtur i seg selv. Har også sliti en del med smerter i kroppen, som jeg håper forsvinner snart. Ellers går det bra om dagen, jeg prøver å komme meg opp igjen etter ei lita tur nede i mørket. Å jeg starter sånn smått å se lyset i tunnelen. Å det er jo virkelig ikke noe som er bedre enn det! Så får vi håpe at det fortsetter sånn.

🌺 Mat

- Spist mye god mat denne uken her, men er så dårlig på å ta bilder av maten min, så det skal jeg bli flinkere på. Men fikk tatt bilder av forreten jeg fikk servert hos mamma idag. Så tenkte å dele bilde av den.

Til forrett var det Nuggets, vårrull og innbakte reker!

🌺 Sang/Serie/Film/Podcast

Sang: Emma Steinbakken - Jeg glemmer deg aldri (fra rådebank)
Serie
: The L word
Film
: The legend of Tarzan
Podcast
: Ikke hørt noen denne uken her.

🌺 Mest leste innlegg

- Jeg startet å blogge igjen denne uken her , å det har virkelig vært morsomt å få starte opp igjen. Jeg har jo startet litt smått med 1 innlegg per dag, men jeg tror dette er noe jeg må starte med for å ikke gå tom for ting å skrive om å det er nok det jeg kommer til å fortsette med en periode for som sagt å ikke gå tom. Men denne uken så kom jeg jo med et personlig innlegg som jeg var veldig usikker på om jeg ville dele når jeg satt å skrev, men som jeg til slutt valgte å publisere å jeg angrer ikke et sekund på det. Folk har vært støttende, å folk veit bedre hvorfor jeg tar avstand om dagen, å det er veldig godt egentlig. Å innlegget Hva skjuler seg bak det falske smilet blei mest lest denne uken. Så tusen takk for det. Om du ikke har lest det så kan du gå inn HER å lese, eller du kan scrolle deg lenger ned på siden!

🌺 Bloggplan uke 19

Mandag: Finnskogen 2016
Tirsdag
: Inspirasjon
Onsdag
: 10 bøker jeg vil lese i 2021
Torsdag
: Tema eller personlig innlegg
Fredag
: Oppskrift
Lørdag
: Mine sosiale medier
Søndag
: Uken som gikk

- Hvordan har din uke vært?

Liker

Kommentarer