- Therese Anbefaler et produkt #1

Som kanskje ikke så mange vet så abonnerer jo jeg på GoodieBox og GlossyBox, å jeg er ekstremt fornøyd med begge to. Å elsker produktene som jeg får. Å I en boks fra GoodieBox så fikk jeg en ekstremt god håndkrem som har vært utrolig god å ha i disse dager hvor hendene mine tørker veldig mye inn. Har hatt små åpne sår på hendene pågrunn av håndvask og det at jeg spriter hendene så mye. Så da ga jeg denne håndkremen en liten sjangse. Så da tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling av den!


Dr Botanicals - Morrocan Rose Nourishing Hand Cream. Pris 300 kr

-Lite føles mer himmelsk enn en lukseriøs håndkrem. Denne er formulert med kamille, aleo vera-ekstrakt og rosevann, og gir hendene den beskyttelsen, fuktigheten og kjærligheten de trenger I vintersesongen.

Dette er virkelig en krem som har hjulpet meg ekstremt mye nå de siste ukene. Huden min blir silkemyk av den, å de llukter så ekstremt godt. Nei, dette er virkelig en krem jeg anbefaler å bruke. I tillegg så er den vegansk. Om det er noen som tenker på det eller ikke, så den er jo heller ikke dyretestet! Jeg hadde nok aldri prøvd den om det ikke var for at den kom I en goodiebox, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg prøvde den ut. Nå har jeg brukt den I snart 1 måned, å det syns nesten ikke at det har blitt tatt noe av den. Så det er jo et stort pluss I boken for min del!

- Har du prøvd denne kremen før? Eller har du kanskje en favoritt håndkrem du er kjempe fornøyd med?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat: frkbraathen91 - TikTok: frkbraathen91

#anbefaling #tipspåbloggen #anbefales #bestofnouw #influencerlife #norskblogger #norskblogg

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Den høres kjempe bra ut, takk for tipset <3
nouw.com/dks
theresebraathen
theresebraathen,
Bare hyggelig <3
nouw.com/theresebraathen
tonevinningland
tonevinningland,
Høres bra og til prisen så regner jeg med den må være kjempegod også 😉
nouw.com/tonevinningland
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, det er den beste håndkremen jeg har brukt hvert fall! 😃 Også bruker du jo nesten ikke noe av den, så det er jo det som er et veldig stort pluss da! 😃
nouw.com/theresebraathen