- Romjulen 2020

8 Januar 2021

Siden vi er så godt i gang med å dele bilder fra julaften, så tenkte jeg å kaste i gang noen bilder fra Romjulen også.

Romjulen 2020 kan jeg oppsummere som lat, mye digg mat, latter, film, kos og familie, å så klart venner. Så klart ikke mer enn hva man får lov å være, men med de jeg alt har som nærkontakter og som jeg har hatt igjennom hele denne pandemien her. Så romjulen var kjempe koselig. Pysjen og joggebukse sto høyt for å si det sånn. Var kun om jeg reiste ut døren her hjemme at pysjen eller joggebuksa gikk av. Jeg var også på koselig middag hos mamma og samboeren hennes. Der blei jeg servert en nydelig biff middag, med vårruller og scampi til forrett, å hovedrett blei biff med tilbehør. Smakte nydelig alt sammen. I tillegg så fikk jeg kaker og godis servert til kaffen etter middagen. Å vi koste oss med film. Virkelig en koselig dag. I tillegg så blei det tacokos sammen med Beate 1 dag jul, å det var også kjempe koselig. Så ja, det var en del god mat i romjulen som det ellers er i julen også. Ser at det blei tatt veldig lite bilder i romjulen, men noe bilder blei da tatt. Mest av maten lille nyttårsaften, men allikavel.

Det fine juletreet hos mamma og samboeren hennes!

Nei romjulen var kjempe koselig, lenge siden jeg har hatt det så fint hele julen. Det var virkelig topp. I tillegg så ikk jeg slappet av, jeg fikk energi og motivasjon til å starte det nye året med blanke ark. Å det kan jeg med hånden på hjertet si at jeg har fått til. Alltid godt å lade batteriene litt.

- Hvordan var romjulen for deg? Fått ladet batteriene?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#nouw30dayschallenge #nouw30days #hverdag #romjulen #romjulen2020 #julen2020 #blogmas #blogmas2020 #blogger #bestofnouw #influencer

  • Jul/Advent
  • 72 visninger

Liker

Kommentarer