- Odin 2015

Som jeg nevnte forrige uke når jeg delte bilder av en av mine favoritt plasser, å den plassen jeg klarer å kalle 100% hjemme. Så nevnte jeg at jeg skulle starte å dele noen innlegg med bilder som jeg har tatt før. Fra plasser jeg har vært på, eller idag som jeg skal dele bilder av hunden mamma og jeg hadde sammen. Jeg tok alltid en del bilder av han, å det er morsomt å se tilbake på utviklingen jeg har hatt de siste 5 årene når det kommer til bilder.


Så denne uken tenker jeg å dele noen fine bilder av den flotte hunden vi hadde. Altså Odin, min lille engel og øyensten! Han var av rasen Australsk gjeterhund, eller bedre kjent som Aussie. For meg så var han et familiemedlem, jeg hadde alltid ønsket meg en lillebror eller lillesøster. Så da passet det perfekt at han kom i hus. Vi "leke sloss" som søsken, å jeg var så snill at jeg ga han skylden for ting han ikke hadde gjort. Ja, mamma der kom sannheten frem! I 2018 så måtte vi ta det steget å avlive han etter en stund med sykdom, noe som var veldig tøft for både mamma og meg. Tok meg lang tid føre jeg kunne i det hele tatt se på bilder av han, å slike ting. Men nå er det bare gått å både se bilder og høre på videoene av han. Han var virkelig noe for seg selv, å jeg tror ikke jeg kunne hatt en bedre lillebror enn han.

Så tenkte å dele noen bilder av han som jeg tok i 2015.

" De beste snutekosene fikk jeg fra deg! De sier at dyr ikke kann etterlate fotspor, men dine fotspor etterlot du i hjertet mitt den dagen du ble den fineste stjerna på himmelen!"

Se å vakker han var da! Det går virkelig ikke ann å ikke bli glad i den lille *kremt* store hårballen her. Han vil for alltid ha en plass i hjertet mitt.


- Har du hatt et dyr som har satt dype fotspor?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#hund #dogs #aussieshepherd #bestofnouw #norskblogger #norskblogg #fotografier

  • Foto
  • 68 visninger

Liker

Kommentarer

Josäfin,

åh men så fiiiin!!

jossanamigo.blogg.se
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk ☺️

nouw.com/theresebraathen