- Nyttårsaften 2020

8 Januar 2021

Når vi først er i gang med ei lita oppsummering fra fjor året! Så tenkte jeg å dele litt angående nyttårsaften i år med dere også.

Nyttårsaften i fjor ble feiret sammen med Beate. Hun kom rett hjem til meg etter hun var ferdig på jobb. Å da hadde jeg sånn smått startet å forberede middagen. Dessert nummer 2 var alt laget og satt i kjøleskapet for kjøling. Vi bestemte oss for å ha en kose nyttårsaften sammen, så da var det dukket for chille klær og det som var. Håret var i dott store deler av kvelden, å daffe klærne satt løst på kroppen. Så det var virkelig en kjempe koselig nyttårsaften.

Planen var jo å lage kalkun filet til oss, meeeen siden jeg da var treig med å handle inn mat så endte vi opp med kylling filet i stedet for, godt ble det uansett. Ved siden av serverte jeg fløtegratinerte poteter, grønnsaker, halvveis hjemmelaget viltsaus, tyttebær og det som var. I glasset så var det brus, champagne så klart, drikker det aldri men på nyttårsaften så er det innafor å ha.

Til dessert serverte jeg bringebær gele, jordbær og sjokolade mousse, ja det var litt og velge mellom. Å tro meg jeg hadde dessert i flere dager etterpå, heldigvis så var alt sukkerfritt. Så da gikk jo det greit.

Etter å ha spist en nydelig middag, å slappet av en lang stund, så fikset jeg meg også reiste vi ut rundt klokka 11 for å møte noen venner av oss for å se på fyrverkeriet. Så det var virkelig en koselig feiring. Jeg gikk inn i det nye året med mine nærmeste venner, føre vi dro hjem hvert til vårt. Resten av natten gikk til serie og film for min del. Fikk virkelig ikke sove, å det er jo litt kjedelig, men sånn er det jo bare da!

Tenkte å vise litt bilder fra nyttårs bordet og fyrverkeriene!

Som jeg har nevnt i 3 innlegg nå, så var virkelig slutten på 2020 helt fantastisk! Jeg stor koste meg i godt selskap, alt var helt fantastisk. Å jeg merket at humøret gikk oppover. I tillegg så kunne jeg feire nyttårsaften med 2 år uten innleggelser. Så tro meg jubelen inni meg var stor når klokka slo 00:01, nok et år uten innleggelser var over, å jeg kunne se frem til nok et nytt år uten innleggelser.


Så jeg har troa på at 2021 blir nok et år med seier for oss alle! Stå på, aldri gi opp selvom man møter på nedturer, å da er det kun en vei tilbake og det er opp! Så gi aldri opp.

- Hvordan var nyttårsaften for deg?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#nouw30dayschallenge #nouw30days #n#nyårsafton #nyttårsaften #fyrverkeri #foto
#bestofnouw #influencer #tilbakeblikk

Liker

Kommentarer