- No sleep, but a lot of motivation

Bildene er lånt fra Weheartit

Her er det fortsatt null søvn, formen er god kanskje litt redusert! Men psyken er ikke så ille som det jeg trodde den skulle. Ser ut som at jeg kanskje kan få noe hjelp nå til fredagen, å det ser jeg frem til. Men innen den tid, så får jeg bare smøre meg med tålmodighet! I tillegg så har jeg psykolog time per telefon i morgen, så kanskje hun klarer å slå huller på ting som gjør at jeg kanskje blir sliten igjen. Veit jeg alltid blir sliten etter en sånn time, så da får vi se om det er tilfellet i morgen også.


Ellers er alt bra om dagen faktisk! Motivasjonen er på topp, å det er egentlig veldig godt! Endelig fått meldt meg på challengen nouw kjører i gang i Januar også! Så gleder meg til å få litt mer informasjon om dette! Så tror det blir bra.

I tillegg så kommer Beate til meg en tur i kveld, å det blir kjempe koselig! Hun skal hjelpe meg med en del bilder til blogmas, å det blir kjempe bra. Så her er planene mange og koselige idag! I tillegg så er jeg så og si snart ferdig med alle julegavene, mangler bare 4 stykker som jeg skal ordne nå på Torsdag, også blir det bare å kose seg med å pakke det inn!

- Hvordan har du det om dagen? Ligger du godt ann med gaver og alt til jul?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#hverdag #blogmas #hverdagslivet #inspirasjon #motivasjon #nosleep #sleepless #julen2020 #bestofnouw

Liker

Kommentarer