- Nei, jeg søker ikke søndags kjæreste

Hmm, nå de siste dagene har jeg opplevd noe som er litt sært og ekkelt faktisk! De siste dagene jeg har fått meldinger på instgram fra mannfolk i alderen 35+++ som spør om jeg søker en søndagskjæreste og hvorfor en ung jente som meg søker en eldre mann. Ehm for det første dette har jeg da aldri spurt om, å jeg ville aldri lagt ut sånn informasjon om meg selv på en sånn dirty snapgruppe som dette da tydeligvis har blitt delt på! For det første så er jeg jo da ikke medlem av slike grupper heller, å jeg tror ikke det er sånn man får seg noe eller at det er sånn man får seg en eventuelt kjæreste på! Kjente når jeg da fikk første melding så ble jeg så provosert og jeg ble fysisk kvalm, å nå har jeg da altså fått melding nr 50 på instagram! For det er der jeg blir kontaktet. Å det viser seg at det er da profilbilde mitt på Instagram som da har blitt brukt, som de da har screenshottet å lagt ut på denne gruppen. Når jeg da har prøvd å søke opp gruppen så eksisterer den ikke, så jeg kjenner jeg blir smålig rar av dette! Jeg fikk jo også spørsmål fra han ene om hvor mye jeg eventuelt skulle ha for en natt, akkurat som om jeg var en hore, så jeg kjente at dette var nok for min del! Så da kommer et meget sint og opprørt innlegg fra denne frøkna her. Jeg virker kanskje ikke så sint, men jeg er fly forbanna!

Det jeg er mest sint på, tror jeg er vel det at folk har brukt mine bilder, for å dele videre med mannfolk etc.. Jeg har opplevd at folk har brukt bildene mine før, men da har de faktisk spurt først å da har jeg muligheten til å si ja eller nei. Å da er det greit så lenge jeg kan si at det er greit eller ikke, men når folk da bruker mine private bilder av meg selv til å legge ut på slike sider, da kjenner jeg at det koker.

Har det virkelig blitt sånn at man ikke kan legge ut bilder av seg selv en gang, føre man skal bli utlevert på forskjellige sider på nett? Nei sånt er virkelig ikke greit i det hele tatt! Det er ikke snakk om noe porngrafiske bilder, det er snakk om normale bilder hvor jeg smiler på, men allikavel. Sånt er virkelig ikke greit! Å jeg kjente at nå måtte jeg bare få det ut, en gang for alle! Hva er meningen deres rundt dette? Syns dere slike ting er greit?

Liker

Kommentarer

Silje Eline
,
Hei! Jeg skjønner godt at du reagerer på dette, og det er ikke greit at noen deler bilder av deg uten å ha snakket med deg først.
Å få en hel hau med meldinger fra fremmede på den måten tror jeg var ubehagelig.
Synes du skrev et bra innlegg.
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk for gode ord! Nei syns ikke det var noe greit i det hele tatt, å jeg sliter nok med psyken fra før av, så dette trengte jeg virkelig ikke kan man si.
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hei du og klart du skal få det ut!! Nei, ikke noe av det der er greit..!! Altså 🤔 Jeg får nesten aldri slik, synes det er litt underlig også.. Haha.. Får en mail fra en eller to i et eller annet u land en gang i mellom, men thats it 😂 Klem ❤️
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Nei, syns ikke sånt er greit i det hele tatt! 😊 Nå har det blitt tatt opp videre med politi så får man se hva de eventuelt kan gjøre for noe! 😊 Er ikke så alt for lenge siden jeg gikk igjennom noe av det samme.
Klem <3
nouw.com/theresebraathen