- Music friyay uke 47

" For det er fredag min venn, rekk din hånd oppi været, jesu kristus gir meg styrke du er god! - Herman flesvig

- Ja da var det fredag igjen da dere! Uken har gått så sykt fort, selvom man ikke har hatt så alt for mange ting som har skjedd denne uken! Men det er jo bare bra det også innimellom. Her sto jo bloggen som dere kanskje fikk med dere stille i går, noe som egentlig var litt godt! De planene jeg hadde for innlegg i går, gikk ikke som jeg håpet også fikk jeg besøk i tillegg, så da utsatte jeg bloggingen til idag! Idag er planen å få bakt litt, så oppskrift kommer om jeg blir fornøyd, jeg skal få vasket og gjort litt her hjemme til helgen! I tillegg så kommer ei venninne på besøk, så vi kan fortsette på det vi startet på i går, å det blir kjempe koselig! Tror dette blir en bra fredag.

Men siden det er fredag, så kommer jo topp 10 listen over sanger jeg har hørt mest på denne uken her.

De neste ukene fremover kommer det nok til å være en del julemusikk som blir delt tenker jeg! Så julen kommer her på bloggen også. Har vurdert å få satt meg ned i løpet av den kommende uken å få ordnet litt julelook på bloggen også. Så får vi se hvordan det blir!


Nå hører jeg bakingen roper på meg, så jeg får svinge meg rundt! Så kommer det et eller 2 innlegg til senere i kveld. Håper du har hatt en fin fredag hittil!

- Hvordan planer har du for denne helgen?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#musikk #musikkglede #musikkfredag #helg #godhelg #norskblogger #norskebloggere #bestofnouw #nouwblogger

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
:) Herlig 😊 Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 😊 Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
IP: 2a01:4f9:4a:276d::2