- Music friyay uke 44

"For det er fredag min venn, rekk din hånd oppi været! Jesu kristus gir meg styrke du er god!" - Herman Flesvig


Ja, folkens, da er det fredag igjen og nok en gang er det helg! Å nå er det også siste delen av Oktober i tillegg. Søndag går vi over til November, å da starter vi å nærme oss adventstiden! Å det gleder jeg meg sykt til, Elsker den tiden hvor jeg kan pynte å gjøre det ennå litt finere rundt meg.

Men nok snakk om det! Det er fredag, å da er det musikk dag her på bloggen. Så da har jeg skrevet ned de 10 mest hørte sangene denne uken. Må le litt når jeg ser listene mine, for det er så mye forskjellige sjangere jeg hører på i løpet av en uke. Så her kommer listen, håper dere koser dere like mye som jeg gjør.

Så dette er altså de 10 mest hørte sangene denne uken.

Nå er planen å få ryddet på kjøkkenet, få brettet sammen noen klær, eventuelt starte på middagen føre jeg gjør en liten halloween look som skal ut på bloggen i løpet av helgen. Gleder meg så fælt til å vise dere hvordan looken blir.

- Hvordan planer har du for denne fine fredagen? Har du noen morsomme planer for helgen også kanskje?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#musikkfredag #musikkglede #influencerlife #norskblogger #norskblogg #bestofnouw

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,

Så fint musikk innlegg ❤ Så spennende med Halloween look! Håper du får en fin helg, mine planer er bare å ordne Eevee's bur og spise Halloween godteri 😂

nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk <3 Ja, gleder meg til å vise den nå snart! Det blir koselig da, her blir det film kveld med ei venninne med noe god mat å sånn 😃

nouw.com/theresebraathen
IP: 173.231.62.92