- Mitt siste oppussings prosjekt

God lørdags kveld alle sammen!

Her har man akkurat satt seg ned igjen, å maten venter jeg på at skal bli ferdig! Er så sulten, så håper maten bilr fort ferdig. Idag har dagen gått i et igjen, jeg har fått ryddet og vasket kjøkkenet, har vært med pappa og stemoren min til mamma for å hente en seng vi skal levere i morgen, også har jeg sånn smått startet å planlegge hvor jeg skal ha årets julepynt hen! Jada, her må det planlegges for å si det sånn, føre man setter opp noe. Prøver å ikke overpynte heller, men alt skal opp på et vis. Ja, dere skjønner greia. Så idag har vært en effektiv og koselig dag. Å jeg håper kvelden blir like koselig.

Men over til innlegget, jeg har jo brukt pandemien på å utforske hvor kreativ jeg egentlig kan være. Å har scrollet Pintrest opp og ned daglig for å finne ting jeg kan gjøre og lage her hjemme. Å denne gangen så endte jeg med å lage et nattbord, å jeg blei så utrolig fornøyd. Å jeg har gledet meg så fælt til å vise dere hva jeg har holdt på med!

Det du trenger for å lage nattbordet er :

¤ Hvit maling
¤ Pensel
¤ Kasse
¤ Gode dose tålmodighet (Mer rettet til meg enn til dere)

Sånn ser altså ferdig resultatet ut! Jeg brukte 3 eller 4 dager på dette her, da jeg malte først innsiden to ganger, også lot jeg det stå å tørke i nesten to dager føre jeg startet på utsiden, å da tok jeg et strøk om dagen etterpå! For å få en jevnere og finere flate utenpå. Så jeg er hvert fall fornøyd med resultatet!


Så jeg har et par nye prosjekter jeg skal starte med etterhvert! Så får vi se om jeg starter nå føre jul eller etter jul.

- Har du noen oppussings prosjekter du driver med? Eller kanskje du skal starte på noen?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#oppussingsprosjekt #oppussing #hverdag #hverdagslivet #norskebloggere #norskblogg #influencer #skandinavia #bestofnouw

Liker

Kommentarer

HobbyMagi
HobbyMagi,

Så stilig. Jeg elsker sånne prosjekter, har altfor mange av de selv også.. hehe.. Her fikk jeg en ny ide..

nouw.com/hobbymagi
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk. Ja elsker slike prosjekter selv, har alt noen nye prosjekter som jeg gleder meg til å starte på 😊

nouw.com/theresebraathen