- Mine juletradisjoner

Juletradisjoner, det er en så fin ting det! Å de har jeg alltid hatt en del av, i alle år som har vært. Så jeg tenkte det var koselig å starte årets blogmas, med å dele mine juletradisjoner med dere.

Som jeg nevner så har jeg jo en del, sånn som de fleste andre har. Å de er så koselige alle sammen. Det omhandler både førjulstiden og romjulen. Så her kommer min liste med juletradisjoner.

🎅 1 Søndag i advent - Hvert år de siste 5 årene så har jeg og venninnene mine alltid vært i sentrum av Jessheim, for å se på julegatetenning og at granen blir tent. Å det har vært en så koselig tradisjon, de har med barna sine og det er en så koselig atmosfære. Vi har også kanskje tatt oss noe å spise en plass, å bare hatt det koselig sammen. Så håper vi får til dette neste år igjen.

🎅 Pepperkakebaking - Dette gjør jeg 2 ganger i Desember faktisk, å begge gangene så er det med tantebarn. Å det er så koselig, å sitte å bake pepperkaker, pynte de og høre på herlig julemusikk. Det gjør virkelig noe med sjela. I tillegg så slår det aldri feil at man har veldig vondt i magen etter en sånn dag, siden man putter nesten like mye deig i munn som i ovnen! No kidding.

🎅 Julemarkeder - Hvert år så er mamma og jeg på julemarked sammen, å det er en så koselig tradisjon vi har hatt i alle år. Å i tillegg så har jeg nå de siste årene også vært på Jul i vinterland og på Løiten lys føre jul. Å det har også vært koselige ting vi har gjort.

🎅 Pakke inn julegaver - Dette har for meg blitt en tradisjon som jeg kommer til å holde på med i lang tid fremover. Som regel føre Desember så er jeg ferdig med alle gavene, så jeg kan nyte Desember med å pakke inn gavene i fint gavepapir , mens jeg koser meg med en kopp varm kakao. Det er en så koselig tradisjon jeg har for meg selv.

🎅 Skrive julekort - Hvert år så lenge jeg kan huske så har jeg skrevet julekort, å gitt til familie og venner til jul! Å det er en så koselig tradisjon jeg har lagt ved julen. Syns det er så koselig å kunne lage slike ting, å se at de rundt meg setter pris på det! Alltid like koselig.


🎅 Overlevering av julegaver - Hvert år, så samles søskna til mamma for å overlevere julegaver til hverandre. Å siden jeg da er så glad i familie, så er jeg alltid med på dette! Å det er så koselig, vi samles, spiser god mat. Har kanskje en god øl i glasset til maten, å skravles om alt og ingenting. Å dette er en koselig tradisjon som jeg er så glad for at jeg får lov å være med på.

🎅 Lille julaften - Hvert år på lille julaften, så samles vi alle sammen hos pappa og stemoren min, for å spise nissegrøt med mandel i, samt at noen får lov å åpne en pakke eller to. Å det er en så koselig tradisjon vi har, å det er så synd at dette utgår i år. Da vi er alt for mange som samles. Men det er fortsatt en koselig tradisjon.

🎅 Romjulen - Hvert år i romjulen, så har mamma sin side av familien alltid hatt et stort familie selskap. Hvor vi samles, koser oss med pinnekjøtt og er alle samlet! Noe som er kjempe koselig, er ikke ofte man ser alle tanter og onkler, samt søskenbarn da vi er spredt utover hele landet. Så det er en koselig tradisjon vi har hvert eneste år.

- Hvordan tradisjoner har du i førjulstiden? 🎅

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#blogmas #christmas #juletradisjoner #hverdag #glede #gledeandre #norskblogger #bestofnouw #julen2020

  • Jul/Advent
  • 27 visninger

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

❤️tradisjoner er gøy ❤️ser vi har mye like tradisjoner ❤️i år har jeg sendt ca 60 julekort 😉 elsker julemarked ❤️ hadde store planer om å reise til Danmark å oppleve julemarked der .. men det ble det ikke år gitt 😉

nouw.com/konatilmannen
theresebraathen
theresebraathen,

Så koselig å høre ❤️

Ja, planen var Danmark i Desember her også, for å besøke et vennepar som bor der, men får håpe det er muligheter for det neste år ❤️

nouw.com/theresebraathen
Helge
,

Viktig med slike tradisjoner. Da jeg var liten var det en tradisjon før jul at vi trillet peppernøtter, Vi skrev opp dato og antall. Tror den oversikten ligger i ei kokebok hos min mor.

theresebraathen
theresebraathen,

Ja , det er det. Er så koselig med tradisjoner også. Peppernøtter er jeg usikker på om jeg har lagd noen gang, veit jeg har smakt det da.

Men det er en koselig tradisjon det også ☺️

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har mange av de samme tradisjonene som du har, og jeg koser meg virkelig med dem. Det er også derfor jeg velger å feire julaften alene, for å kunne beholde tradisjonene mine. Det kunne jeg ikke gjort, hvis andre var hos meg eller jeg dro til dem 😊

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, det gjør jeg også. Kom jo på mange andre tradisjoner når jeg var ferdig med innlegget da ☺️ men det der var de viktigste ☺️

nouw.com/theresebraathen