- Meldt meg på 30dayChallenge

19 Desember

Som sikkert mange av de andre som er på nouw om dagen, så har dere kanskje fått med dere at fra 2 januar av, så er det en 30daychallenge som nouw har. Å for en uke siden ca så meldte jeg meg på den! Om du også ønsker å melde deg på så kan du gå inn HER å melde deg på.

Jeg har hvert fall meldt meg på, å ser så frem til å starte det nye året med en real kickstart! Er virkelig noe sånt jeg trenger for å holde motivasjonen på topp merker jeg.

Det dere kan lese om i min #nouw30daychalleng er antrekksbilder, flere sminkeinnlegg, skal komme flere oppskrifter på bloggen, også skal jeg dele noen spennende DIY prosjekter med dere. Kommer en del bilder fra de antrekksbildene vi har tatt hittil i år, bilder som ikke har blitt delt på bloggen om man kan kalle det det. Jeg tenker også å ha en bursdags feiring på bloggen, siden bloggen min er 2 år nå i Januar! Så da blir det noen koselige giveawayer rundt bursdagen til bloggen! Så dette tror jeg blir bra. Tror virkelig at denne starten blir bra for å si det sånn.

Så jeg håper virkelig jeg ser flere av de bloggene jeg leser, samt følgere melder seg på. Så kan vi starte det nyet året med en skikkelig kickstart alle sammen!

Jeg gleder meg hvert fall veldig!

Så håper dere alle går inn å melder dere på!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#nouw30daychallenge #hverdag #daily #challenge #nouw30day #bestofnouw #blogmas

Liker

Kommentarer