- Mat i Røros

God kveld fra Trondheim!

Da har vi nesten akkurat ankommet hotellet igjen, eller vi har vel slappet av 1 time eller noe. Også skal vi snart fikse oss å gå ut for å spise den siste middagen i Trondheim for denne gang. Idag kan man virkelig si at man har vært på vandre tur i Trondheim by, å det har virkelig vært fantastisk, i tillegg så var vi virkelig heldig med været selvom det har vært litt kjølig, men bilder fra byen og det vi har sett og opplevd kommer på bloggen de nærmeste dagene. Nå tenkte jeg å dele noen bilder fra maten vi kosa oss med i Røros.

Vi hadde jo som jeg fortalte dere i sist innlegg et opphold på Røros føre vi kjørte videre til Trondheim. Å da blei det jo 3 måltider spist der! Så da tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere!

Første spisestedet vi var på var vi på i fjor også, å det er en liten Italiensk restaurant, husker ikke på stående fot hva den heter for noe, men maten der er virkelig nydelig. Der kan du få alt fra fastfood til Italiensk. I fjor spiste jeg en pastarett og i år gjorde jeg det så enkelt at jeg bestilte en burger. Å burgeren var også helt nydelig.

Maten min, nydelig burger. Den smeltet på tunga, så god var den!

Mamma bestilte seg en enkelt pasta carbonnara, smakte tydeligvis godt siden hun bestilte denne i fjor også!

Søstern bestilte en pasta rett med gorgonzola saus, hennes egne ord så var retten drit god!

Tantebarnet mitt Thea bestilte seg en Italiensk pizza, den var helt grei, men hvitløkssausen var ikke helt som vi håpet på. Men alt i alt så var den god.

Dette var da middagen vår på Torsdagen når vi ankom Røros. Det er skikkelig god atmosfære der også, å betjeningen er kjempe koselig. I tillegg så er ikke prisene de verste heller.

Andre plassen vi var på var en koselig plass vi tok et glass brus og et wienerbrød. Å Wienerbrødet smeltet så utrolig godt på tunga, nydelig altså. Den plassen het Kaffestuggu, å betjeningen der var virkelig helt fantastisk. Så der anbefaler jeg alle å ta en tur innom!

Disse stedene var vi innom når vi var i Røros! I tillegg til hotellet hvor vi spiste en helt nydelig frokost, som dere kan se på lenger ned på siden! Nei anbefaler dere virkelig å ta en tur til Røros om dere ikke har vært der ennå. Anbefaler dere det virkelig.

Nei nå skal jeg få rettet håret til mamma, også skal jeg bli sminket av mitt vakre tantebarn føre vi skal tusle på egon å få i oss litt mat! Hvordan har dagen deres vært?

- Therese

Liker

Kommentarer