- Just a new day!

//Bildene er lånt fra Weheartit

Da har jeg nesten akkurat satt rompa mi I stolen foran pc'n. Idag har jeg vært å fått handlet inn litt mat, også har jeg også vært å farget opp tatoveringen jeg tok I Desmeber da mye av fargen hadde blitt borte, noe som kunne skje med de 3 fargene jeg tok. Så nå sitter jeg da her med en plastret arm og prøver å bevege meg på best mulig måte. Armen blir automatisk veldig stiv når den er surret I plastfolie, så merker at dette kan bli en veldig spennende dag sånn sett! Planene for resten av dagen er få lagd middag etterhvert, gå med søppel og få hengt opp en vask med klær. Skal også få sett litt mer på bloggerne som jeg startet på I går, samt få blogget en god del selv. Ligger to innlegg til på lur som skal ut I løpet av dagen, å jeg gleder meg alt til å starte på de.

- Hvordan planer har du for denne tirsdagen? Har du gjort noe morsomt idag?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91

#inspirasjon #tirsdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #norskblogger #norskblogg #influencer #influencerlife #bloggerne

  • Hverdag
  • 126 visninger

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Håper du får gjennomført planene dine! Skrive noen blogginnlegg står på planen her også 💕
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Har fått gjennomført de fleste! Så håper jeg får til alt føre jeg legger meg ☺️
Alltid så koselig å sette seg ned å skrive innlegg 💕
nouw.com/theresebraathen
Helge.
,
En vanlig tirsdag, panta litt flasker, leverte litt lotto og handla litt. Har ymse avtaler utover nå, skal både på møter og jobbe litt både her og der. Ikke noe spesiellt - hadde forresten rester til middag.