- Julestemning på Stange

Unnskyld for dårlig oppdatering siste døgnet, men jeg har ikke kommet inn på nouw siden i går, føre nå. Så da får innlegget bli litt forsinket, eller alle innleggene som egentlig skulle komme ut til nå. Men da har jeg en del å fylle ukene med, å det er jo ikke dårlig bare det!


Idag har vært en kjempe koselig dag, jeg har vært hos storesøsteren og familien hennes på Stange for å få levert noen julegaver, også har vi så klart hilst på de nye familie medlemmene våre. For søstern og de har fått seg to nydelige hester på gården de bor på. Så idag har jeg virkelig gått all in for å overvinne frykten min for hester. Å det kan man trykt si at jeg har gjort idag, eller i hvert fall gått et skritt i riktig retning. Jeg har både lonsjert ponnien og jeg har klappet, å kost med kaldblods traveren. Nydelige begge to, å gleder meg til å bli bedre kjent med de!

Tenkte å vise noen bilder fra dagen idag, som vanlig når jeg er hos søstern så er det alltid mest bilder av dyr. Å denne gangen hestene!

Vakre Vinta!

Herlige Albert!

Også snik tok jeg noen bilder inne hos søstern mens de satt hestene ute i bingen igjen!

Så dette har virkelig vært en kjempe koselig dag! Veldig kjedelig at Nouw ikke ville fungere, da jeg hadde planlagt en del bra innlegg her inne! Men vi får se hva morgen dagen bringer, veit jeg skal forhåndsskrive noen innlegg nå etter å ha dusjet så jeg har noe i arkivet hvis dette skjer igjen!


- Hvordan har dagen deres vært? Har du hatt problemer med nouw det siste døgnet?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#hverdag #julestemning #bestofnouw #horsephotography #amatørfotograf #iloveanimals #norskblogger #norskblogg #julen2020 #blogmas

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Denne dagen her har vært kanon fin ❤️Så masse fine bilder du har lagt ut. Og så bra du har overvunnet heste skrekken👍Min datter har hatt hester i mangen år og det er jammen meg svære dyr😉

nouw.com/konatilmannen
Ingajohansson
Ingajohansson,

Godmorgon härliga bilder du bjuder på, lite problem med Nouw har jag haft, ser inte alla inlägg ibland

nouw.com/ingajohansson