- Julen 2019

God kveld alle sammen!

Da tenkte jeg å komme med et lite bildedryss av hvordan julen min var I fjor, kommer litt på ettertid dette da jeg var så uheldig å bli matforgiftet I romjulen, så er derfor bloggen sto stille så lenge som den gjorde! Men man kan ikke akkurat gjøre noe med sykdom dessverre! Heldigvis er formen bedre nå, å jeg har klart å komme meg på beina igjen! Så vi håper den holder seg sånn I en god tid fremover.

Men under kommer det et lite bildedryss fra julen min, samt noen dager føre jul!

Først ut er fra turen vår til Jul I vinterland sånn rett føre jul! Det var en kjempe koselig dag I Oslo. Vi var så heldig at vi møtte på Helstrøm og Truls også, å de stilte så klart opp på et bilde med oss. Nei dette er en tur jeg sent kommer til å glemme!

Dette var fjor årets julebilde! Slå aldri feil at det er nisselue på de bildene.

Julaften la jeg faktisk alt av sosiale medier til side! Å jeg tok kun to bilder fra hele kvelden, men kvelden var kjempe koselig. Jeg feiret med mamma og samboeren hennes, å vi spiste digg julemat. Spiste dessert og koste oss med gaver å film på tv! Hva jeg fikk for noe til jul, det får dere se I morgen!

Annen dag dekket jeg på koselig til meg selv! Å det var så herlig å kunne starte dagen på den måten, selvom den ikke endte så utrolig bra! Samme kvelden ble jeg matforgiftet å var sengeliggende til nyttårsaften! Så ja, jula kunne vært bedre!

Men jeg fikk da noen fine dager før jul også fikk jeg en kjempe fin nyttårsfeiring! Så jeg skal ikke klage I det hele tatt, men krysser fingrene for at julen I år blir ennå bedre enn I fjor. Å at jeg slepper unna alt som har med sykdom å gjøre.

- Hvordan var julen 2019 for deg? Slapp du unna sykdom?

Facebook HER - Instagram HER

#julen2019 #tilbakeblikk #julivinterland #julemat #influencerlife #influencer #bloggnouw #norskebloggere #norskblogg #norskblogger

  • Jul/Advent
  • 78 visninger

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Fine bilder, Therese 🥰
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk, fine deg 🥰
nouw.com/theresebraathen