- Julegave tips til han

Contains affiliate links

Ja, nå står julen for tur dere! Det er faktisk snart bare 1 uke igjen til første søndag i advent! Syns dette året her har gått så sykt fort. Å det er jeg egentlig rimelig takknemlig for også, siden dette året har vært alt annet enn happy times, happy lives fra dag 1 av! Nå gleder jeg meg til et nytt år, ikke at jeg tror pandemien har gått bort innen 1 Januar, men jeg ser fortsatt frem til en ny start! Å i tillegg så blir jeg jo 30 neste år, å det ser jeg virkelig frem til!


Men, siden der nærmer seg jul, så tenkte jeg å gi deg noen julegave tips til han! Neste uke så kommer julegave tips til hun. Så følg med!

Jeg elsker å gi bort gaver til mennesker jeg er glad i og setter pris på! Det er virkelig ikke noe som er en bedre følelse, enn å glede et annet menneske. Men jeg er også den personen som syns dette med gaver er veldig vanskelig. Å da spesielt til mannfolk! Jenter er enklere, men jeg står alltid fast når jeg skal gi gave til mennene i livet mitt! Så da tenkte jeg å komme med noen tips som jeg veit har gått av med en seier her i hus.

🎁 Bestefar - Klokke, Månedkalender, Hansker, Whiskeysett, Gavekort, Rødvin, Konfekt, Barbermaskin, Mansjettknapper, Kurv med mye godt i, Bok, Bilder av barn/barnebarn, Genser, Flanelskjorte, Slips etc.


🎁 Pappa - Klokke, Armbånd, Ringer, Gavekort, Jaktutstyr, Årskort, Opplevelser, Vin, Myke gaver, Bok, Kurv med mye godt i, Verdens beste pappa kopp, Barbermaskin, Utstyr til skjegg, Hobbyeting, Verktøy Etc

🎁 Bror/Fetter - Gavekort, Hobbyting, Konsertbiletter, Kinobiletter, Kule kopper, Sengetøy, Gavesett, Barbermaskin, Myke gaver Etc.

🎁 Kjæreste - Smykker, Parfyme, Hotellopphold, Konsertbiletter, Opplevelsesgaver, Fotoalbum fra turer, Gavekort, Personlig gaver, Myke gaver, Hobbyting, Sko, Barbermaskin, Ustyr til skjegg, Verktøy, Etc.

🎁 Nevø - Leker, Myke gaver, Penger, Gavesett, Konsertbiletter, Hobbyting, Bamser, Kinobiletter, Gavekort, Samle gjenstander, Konsoll spill, Gaming utstyr, Sengetøy, Etc.

🎁 Kompis - Kinobiletter, Myke gaver, Vin, Konsertbiletter, Gavesett, Hobbyting, Bilder, Opplevelsesgave, Personlige gaver, Parfyme, Klokke, Sengetøy, Kule kopper, Etc

Dette er altså noen av tipsene mine! Noen av disse tingene har jeg selv gitt i gaver både til jul og til bursdager. Overdriver ikke når jeg sier at pappa får en ny verdens beste pappa kopp av noe slag, eller noe hvor det står verdens beste pappa på hvertfall 1 gang i året, om det så er jul, farsdag eller bursdag! Så han har vel norges største samling tror jeg!

Om du også vil overraske en av mennene i livet ditt, så kan du jo også lage gaven selv. Det er også noe de setter pris på! Prislappen har ikke så mye å si, det handler mer om tanken bak gaven spør du meg! Så håper du likte tipsene mine, kanskje du kan dele noen tips med meg også!

- Syns du det er vanskelig å finne gaver til mennene i livet ditt? Eller syns du det er hakket verre med kvinnene?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#julegaver #julegavetips #gavetips #tipstilhan #tipspåbloggen #tipsonsdag #bestofnouw #jul2020 #norskblogger #norskblogg #norskenouwblogger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Veldig mange flotte julegavetips her 😊 Jeg har ikke så veldig mange å kjøpe til lenger, for vi voksne i familien har bestemt at vi ikke skal kjøpe til hverandre. Noen blir det selvfølgelig.

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, blir ikke så veldig mange her heller ☺️ Men hvert år så overgår jeg meg selv litt, for elsker å gi bort gaver! Så lager mye godis hjemme som jeg gir bort til onkler og tanter! I år blir det kun et julekort, men det er koselig uansett syns jeg ☺️

nouw.com/theresebraathen