- Julaften 2020

7 Januar 2021

Tenkte kanskje det var på tide å dele litt koselige bilder med dere fra julaften min i fjor, å kanskje fortelle om hvordan jeg hadde det. Planen var jo å gjøre dette i romjulen, emn så tok jeg en pause fra alt av sosiale medier, for å komme meg på beina igjen. Så da utsatte jeg det heller til nå, men hvem klager vel på litt koselig jule innhold nå i Januar, ikke jeg hvertfall!

Julaften i fjor så feiret jeg med pappan min og stemoren min. Jeg koste meg hjemme i mange timer føre pappa hentet meg rundt 3 tiden på julaften, å da kom jeg til dekket bord, julefilm på tv'en og lukten av ribbe i hele leiligheten. Ble servert kaffe, kaker og julegodis. Å det var kjempe koselig.

Nå klokken starter å nærme seg 5, så sto maten ved bordet å det var bare å begynne å ta på til seg. Å i det jeg tok første biten av nydelig julemiddag i munn så startet sølvguttene å synge julen inn. Det var virkelig magisk, å det syns jeg hvert eneste år på julaften at det er. Etter å ha spist noe som kjentes ut som alt for mye julemat, så gikk vi å satt oss i sofaen for å se på polarekspressen. Altså da en av mine favoritt julefilmer, men vet dere hva? Vi alle sovnet, haha koselig selskap tenker dere da, men det var koselig uansett. Vi sov ikke så lenge at det gjorde noe, det var snakk om 30 minutter, men det var koselig uansett. Etter en liten dupp, så ryddet vi etter middagen, å satt oss ned med dessert, mens vi åpnet pakker.

Fjor årtes julebilde!

Stemoren min hadde ordnet så koselig på bordet!

Virkelig ikke noe som er så koselig som julemat, og familie!

Stemoren min hadde lagd noen super søte julenisser. Dette hadde hun lagd av jordbær og ostekrem, å det smakte virkelig helt nydelig!


Desserten var som dere kanskje ser på bilde over her riskrem og disse herlige nissene. Vi koste oss med film og kaffe, samt en jule konsert av Kurt Nilsen, føre pappa kjørte meg hjem for kvelden. I løpet av kvelden så kom Beate til meg, å vi koste oss med film og snakk om hva vi hadde fått til jul og slike ting. Virkelig en koselig julaften. Å en julaften jeg kommer til å huske i mange år fremover.

- Hvordan var julaften din? Hva spiste du? Fikk du noe av det du ønsket deg?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#nouw30dayschallenge #julen2020 #julaften #foto #julen #blogmas2020 #throwback
#bestofnouw #influencer #norskenouwinfluensere #norskblogger

Liker

Kommentarer