- Jeg er kanskje ikke tynn, men jeg er meg

" I love my curves, My
tattoos, My
imperfections and my
Jiggling thighs.
No one said you had
to"

Hvordan har du som menneske rett til å kalle meg feit? Hvordan rett har du som menneske å hakke ned på folks om er store? Ja jeg har lår, dissende mage, sikker på at jeg kan fly med grevinne henget som er fra armene om jeg virkelig føler for det, men jeg er fornøyd! Jeg er fornøyd og komfortabel i min egen kropp, det tok meg mange år å komme ditt. På enkelte dager så er jeg tilbake igjen til begynnelsen, men så kommer de dagene hvor jeg føler meg fantasisk, vakker og ser formene mine i et helt nytt syn.

Har nok kanskje noe å gjøre med at vekten viser -17 kg eller noe, men tror også det har mye med at jeg har startet å akseptere at jeg ser ut som jeg gjør. Jeg har kanskje en del ekstra kg på magen, på lårene og rævva kunne sikkert krympet en hel del! Men guess what, I love my curves.

Daglig får jeg slengt i ansiktet at jeg er feit, at rævva mi dekker en hel flatskjerm, for det er faktisk sånn dagens nettsamfunn har blitt. Man finner en liten ting hos et annet menneske for å prøve å såre mest mulig, men jeg tenker for meg selv. Jeg kan gjøre noe med vekta mi, kan du gjøre noe med holdningen din? Eller har du den resten av livet? For jeg trenger faktisk ikke å ha de kiloene som du mener jeg har for mye av resten av livet.

Ja, jeg har endret kosthold, jeg er i mer aktivitet enn hva jeg har vært, ikke for å gå ned i vekt men for å få en bedre helse og en mye bedre hverdag. Jeg gjør det for meg, for å bedre min livskvalitet. ikke fordi du sitter å kaller meg feit!

" Jeg er kanskje ikke tynn, men jeg er meg!"

Jeg har ikke noe problemer med å vise frem de dissende lårene mine, magen min som henger litt over buksa, å det som er. Blir du kvalm av det, så scroll videre. For de ordene du kommer med for å såre, de sårer ikke lenger, jeg børster de av meg som om de skulle vært hår på skuldrene mine!

Jeg er fornøyd og komfortabel i min egen kropp! Den er tatovert, den har arr, den har strekkmerker, men det er min kropp! Kan du som kaller meg feit, si det samme? At du er komfortabel med deg selv, jeg tror ærlig talt ikke det! Hadde du vært komfortabel med deg selv, så hadde du aldri rakket ned på andre.

Så til deg, kjære nett troll, kjære medborger eller hva jeg skal kalle deg for noe! Alle lar ikke dritten prelle av seg, noen lar det gå så langt innpå seg at de blir dårlige! Bruk nett fornuft, tenk over hva du skriver til et annet menneske. Tåler virkelig det mennesket her min kritikk, eller mine stygge meninger. Kjenner jeg personen i det hele tatt til å faktisk kalle personen for stygge ting! Bruk huet og tenk neste gang du føler for å kommentere dritt hos andre. Bruk sunn fornuft.

Jeg er curvy, å jeg elsker det!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#bodypositivity #bodypositivewarrior #proudandcurvy #bestofnouw #norskblogger #norskblogg #personligblogg #personligblogger #skandinavia

Liker

Kommentarer

Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Veldig bra skrevet, du er bra nok som du er uansett kroppsform. Vær stolt av deg selv og vær stolt av kroppen din

nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk, så koselig av deg ☺️ Det er du også

nouw.com/theresebraathen
IP: 173.231.62.81