- Interiør : Borddekking

Nå skulle jeg jo faktisk egentlig vært på visning, men det ble utsatt til kl 15:00 i stedet for. Så her har det egentlig vært en veldig behagelig og rolig morgen, noe som har passet meg perfekt. For da har jeg fått planlaget en del som skal handles inn idag.

Men nok om det, på lørdagen så kom jo jentene på besøk hvor jeg da serverte taco og jeg blei så fornøyd med borddekkingen min, så tenkte å dele med dere hvordan det blei! Jeg elsker jo Interiør, å syns det er så morsomt å drive med så tro meg når jeg får flyttet inn i leiligheten min så ser jeg virkelig frem til å vise dere hvordan det ser ut.

Fargene som gikk igjen på lørdagen var Rosa, Turkis, sølv og sort. Å jeg syns det ble kjempe fint.

Jeg syns det ble så utrolig lekkert, å er virkelig fornøyd med borddekkingen min. Syns de hvite blomstene passet veldig fint sammen med de rosa champange glasssene og den rosa vasen. Serviettene syns jeg bare var utrolig søte, så det falt seg på en måte bare naturlig inn og legge de ved siden av tallerkenen. Dekke brikkene kjøpte vi egentlig til jul i fjor, men syns de er så lekre så kommer til å se etter slike selv når jeg flytter, for virkelig elsker å dekke på pent når jeg først får besøk. Lyslenken er egentlig i dus turkis og hvit farge, men det kommer dårlig frem på bildene da lysene sto på! Men jeg er kjempe fornøyd og det er det viktigste. Syns du det er morsomt med borddekking?

- Therese <3

Følg meg gjerne på Instagram HER - Facebook HER - Snapchat @frkbraathen91

  • Interiør
  • 167 visninger

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Jeg elsker jo interiør. Elsker elsker.. Hehe.. Og jeg synes dette var så fint og gjennomført, for det liker jeg godt - uansett stil. Lykke til kl 15, blir så spennende 💞🌸
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk, så koselig å høre! 😊 Ja, det gikk veldig bra dette! : ) Innlegg kommer nå snart <3
nouw.com/theresebraathen
Girls with no job,
Så koselig og fint! Du er flink 😊 Jeg synes det er supergøy selvom jeg sjeldent gjør det!
girlswithnojob.blogg.no
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk, så koselig å høre! 😊 Ja jeg også syns sånt er super gøy, så gleder meg til å flytte så jeg kan gjøre dette oftere! 😊
nouw.com/theresebraathen
hmls
hmls,
så fint dekket du er veldig flink
nouw.com/hmls
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk! Så koselig å høre! 😊
nouw.com/theresebraathen