- Hva har jeg I vesken?

Hei og god torsdag dere! Det var jo egentlig meningen at dette innlegget skulle kommet ut for mange mange timer siden, men denne frøkna her har nesten ikke sovet noe i natt, så hun sov lenge til morran idag og har slappet av ute på balkongen frem til for 1 time siden. Spenningshodepinen kom tilbake igjen i natt, å det var virkelig grusomt når det hele sto på. Så alle planene for dagen blei utsatt til i morgen kan man si. Så nå skal jeg etter å ha skrevet dette innlegget her, lage meg noe middag også blir det å kose seg med å lese noen blogger etter det! Godt med en slik dag innimellom også. Vurderer også egentlig å prøve meg på en kreativ eller en ny glam look idag, så vi får se hva som skjer.

Men over til innlegget, man kan jo ikke nekte for at jenter har en del i veskene sine når de først skal ut døren, å jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke er en av de. For vesken min er proppafull så jeg nesten ikke får plass til litt luft i den en gang. Så ja. Å i tillegg så føler jeg at dere lærer ennå mer om meg når jeg deler med dere innholdet i min veske.

Vesken jeg har er fra Guess! Jeg har mange vesker, men denne bruker jeg mest da den går til så og si alle antrekkene jeg har I skapet! Kanskje om det er av interesse, så kan jeg vise veskesamlingen min?

💄 Solbriller og etui - Solbriller er noe jeg alltid har med meg I vesken min, å mine er med styrke og fra Hugo Boss.

💄 Håndkrem - Jeg tørker ut på hendene året rundt, så håndkrem er noe jeg alltid har med I vesken min.

💄 Ørepropper og etui - Siden jeg ofte hører på musikk eller snakker I telefonen når jeg er ute, så er de alltid med meg. Å når de ikke blir brukt så liker jeg å ha de I etui.

💄 Snus - Ja, ingen kommentar der!

💄 Neglsaks og neglfil - Noe jeg hater er om jeg knekker en negl eller jeg finner ut at jeg har en flisete negl som henger seg opp I alt, da er det greit å ha med neglsaks og neglfil.

💄 Øyevippe lim, mascarabørste og tang til å sette på vipper med - Jeg bruker jo vipper så og si hver dag, å da er det greit å ha med I tilfelle ene vippen detter av. Uhell kan skje.

💄 Speil - Bruker det så og si aldri, men veldig greit å ha I vesken syns jeg.

💄 Brillerens - Avhengig til 1000. Greit å kunne vaske både briller og solbriller så man faktisk ser noe.

💄 Leppomade, leppestift og lipgloss - Er ikke sikkert at det er akkurat de som ligger på bilde jeg har med hver gang, men dette er noe jeg alltid har liggende I vesken! Alltid greit å kunne påføre nytt om man ser det starter å gå bort. Syns ikke det er noe pent med halv spist leppestift på leppene for å si det sånn.

💄 Lommebok - Den går jeg aldri uten, uansett om jeg ikke skal ha noe så er det greit å ha med lommebok for man vet aldri om man plutselig finner noe man vil ha. Å da er det veldig kjedelig om lommeboken ligger igjen hjemme. I tillegg så har jeg kort som viser at jeg har diabetes og hvem blodtype jeg har I tilfelle noe skal skje. Så veldig greit å ha med seg..

Så dette er altså alt jeg har I vesken min! I tillegg til husnøkler da, men følte ikke for å ta med de på bilde! Så ja, vesken min er full kan man si. Bruker jeg større veske, så er kamera med også, samt almanakken min. Men da skal jeg som regel noe mer enn bare på shopping eller ut på café.

Nei nå skriker magen min på mat, så da er det på tide å få ordnet noe mat her I hus! Kommer sterkere tilbake senere ikveld.

- Hva har du I vesken din?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat: frkbraathen91 - TikTok: frkbraathen91

#jente #girlystuff #bestofnouw #designervesker #guess #veske #personlig #norskblogger

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Fin veske og så gøy å se hva du har oppi! Veldig lurt å ha med kort som viser at man har diabetes. Kjedelig at du har hatt spenningshodepine og sovet dårlig i natt, håper du får en bedre natt denne natten <3
nouw.com/dks
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk! Ja, syns det er veldig greit å ha det med seg, for man vet jo aldri plutselig så kan det skje noe! 😊 Håper du får en nydelig lørdag <3
nouw.com/theresebraathen
Liv,
Kul att se! Just nu har jag fått byta handväska mot skötväska, så det är mest blöjor haha.
ambivertaliv.blogg.se
theresebraathen
theresebraathen,
Å så herlig da! 😃 hehe
nouw.com/theresebraathen
Cindyllb
Cindyllb,
Så gøy innlegg!! er alltid morsomt å se hva andre har i vesken hehe
nouw.com/cindyllb
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, det er veldig sant! 😃 Syns det er litt spennende selv, hehe
nouw.com/theresebraathen
Cindyllb
Cindyllb,
Så gøy innlegg!! er alltid morsomt å se hva andre har i vesken hehe
nouw.com/cindyllb
Annedahl
Annedahl,
Jeg pleier å ha med mobil, nøkler, lommebok, airpods, mobillader, leppeprodukter, en mini toalettmappe med ting som allergimedisin, et lite speil og tamponger, solbriller, håndkrem og i disse dager antibac 😊
nouw.com/annedahl
theresebraathen
theresebraathen,
Ja har antibac med meg overalt jeg også, er så greit å ha med seg ! 😊
nouw.com/theresebraathen
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tycker sånt här är så intressant att se av någon anledning haha!
nouw.com/celinelundqvists
theresebraathen
theresebraathen,
Godt du likte innlegget! 😃
nouw.com/theresebraathen
tonevinningland
tonevinningland,
Flott veske 😊 jeg har nok bare lader. Lommebok. Kortholder og nøkkelholder i vesken min , det jeg alltid har med 😊
nouw.com/tonevinningland
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk! 😃
nouw.com/theresebraathen