- Hva forbinder du med julen?

God 6 Desember og andre søndag i Advent dere!


Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra mamma, har vært hos mamma og samboeren hennes å spist pinnekjøtt middag idag. Å det smakte så nydelig, så det var virkelig toppen av denne uken her kan man si. Så derfor kommer innleggene litt seint idag, men sånn er det bare innimellom! Klarte jo å forsove meg på morran idag så, så var rimelig stresset når jeg våknet av at mamma ringte meg. Men jeg kom meg ut av sengen, å var klar i det hun sto utenfor så det er jo bra! Nei så dagen idag har vært veldig bra.

Men over til dag 6 av blogmas! Idag skal jeg nevne noen ting jeg forbinder med julen. Kanskje folk har noen av de sammen tingene på listen sin også!

Hva forbinder jeg med julen? :


❄️ Familie tid - Det jeg virkelig forbinder med julen er alle familie selskapene vi har, all familie tiden og kosen man sjelden rekker i en hektisk hverdag. Nå tenker jeg ikke på nærmeste, men hele familien. Å vi har så koselige selskaper i julen, å sånn har det vært siden før jeg ble født. Så det er virkelig noe jeg forbinder med julen.

❄️ Tradisjoner - I julen så har man mange tradisjoner, tradisjoner som kanskje man har lagd med venner og familie, tradisjoner som er viktig å holde på. Å julen blir ikke det samme uten disse tradisjonene. Å det merker jeg veldig i år, at man ikke får brukt de tradisjoner man er vant med.

❄️ God mat - Ja, når jeg hører ordet jul, så tenker jeg automatisk på all den gode maten som vi lager å nyter i førjulstiden og julen i seg selv.

❄️ Lys - Levende lys, julelys. Dette er virkelig noe jeg forbinder med jul. Det å tenne adventsstaken, stjernene som er. Det å henge opp fine julelenker ute på terrassen, eller på huset! Nei da er det jul.

❄️ Når julegata blir tent - For meg så blir det ikke jul føre julegata på Jessheim blir tent. Den er så utrolig vakker, å jeg liker den kjempe godt! Så nei blir ikke jul uten den.

Så dette er noen av punktene jeg forbinder med jul. Jeg er sikker på det at om jeg hadde fortsatt så hadde innlegget blitt flere meter langt, men tok noen nå. Så får vi se om det kanskje kommer noen flere punkter i løpet av Desember.

Nå er planen å ferdig stille et innlegg til, føre jeg fortsetter med pyntingen her hjemme. Eskene som inneholdt julepynt blir kjørt ned i kjelleren nå i kveld, så jeg endelig kan si meg ferdig med årets pynting!

- Hva forbinder du med julen?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#blogmas #julen2020 #jul #tradisjoner #familietid #pinnekjøtt #familie #personligblogger #bestofnouw #norskblogger

Liker

Kommentarer