- Have a lovely Saturday

God morgen 19 Desember og god morgen dere!

Nå sitter jeg her, å venter på at pappa og stemoren min skal komme. For idag skal vi noe kjempe koselig no og kanskje litt trist!

Siden vi nærmer oss julaften med stormskritt så skal vi en tur til grava til bestemor og bestefar, eller mor og far som jeg kalte de. For å pynte til jul, kjenner det skal bli godt å få besøkt graven igjen, men også litt trist! Alltid trist og besøke graven, siden jeg savner de så mye, men det er også godt å ha en grav å gå til. Er ikke alle som er så heldige faktisk. Og etter det skal vi til stesøstern min og samboeren hennes en tur, vi skal få feiret en liten mini julaften med tantebarna mine som blir borte i julen i år. Å det ser jeg så frem til.

Skal bli så koselig å være litt med familie igjen, for meg så er jo jul familie tid, eller det er det jo hele året! Men julen er virkelig familietid, så det å kunne feire en lita julaften 19 Desember i år, gjør virkelig ikke noe kjenner jeg. Året har vært spesielt fra før av, så da gjør vi ei lita vri på det i år.

Tenkte kanskje å få Beate til å hjelpe meg med å få tatt noen bilder av antrekket mitt senere i kveld, da jeg er veldig fornøyd med det! Så får vi se om det kommer noen antrekks bilder på bloggen i morgen eller ikke!


Nei nå skal jeg få gjort klart veska mi, så blogges vi senere idag!

- Har du noen koselige planer idag?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - Tiktok frkbraathen91

#hverdag #julen2020 #minijulaften #blogmas #bestofnouw #norskblogger #influencer #influencerlife #makeup

Liker

Kommentarer

Helge
,

Fikk ny sveis i dag så ramla jeg over flyttesalg. Dermed ble det nye vintersko i samme slengen. Ha en fin dag.

glimt
glimt,

Høres ut som det vil bli en fin dag på mange måter ❤️ Hører nesten med å gjøre alt litt annerledes nå i hverdagen vi lever i 😜 Ønsker deg en fin kveld ✨

nouw.com/glimt
VeraLynn
VeraLynn,

Det er alltid koselig å kunne besøke familien, og spesielt gå å ordne og stelle pent på graven til de man har kjær. Jeg har tilbragt noen timer med niesen min i dag, noe som er evigheter siden vi gjorde 🥰

nouw.com/veralynn