- Frøken Permanent

I går gjorde jeg noe utrolig morsomt, jeg satt nemlig permanent modell for en lærling på Hairport. Var utrolig morsomt, er jo noen år siden jeg tok permanent, å jeg er veldig fornøyd med resultatet, selvom det har alt begynt å gå ut litt alt. Men jeg har et vanskeligstilt hår som det kalles på frisør språket, så det har nok noe med det å gjøre. Jeg hadde hvert fall time der rundt kl 12, å når klokka var litt over 4 så var jeg ferdig å da var det bare å tusle for å møte mamma. Dette er forresten ikke noe som er sponset, så all rosen som de får er virkelig fortjent. De gjør en så god jobb, å man føler seg så velkommen når man kommer inn i salongen. Å de er virkelig flinke på kundeservice. Jeg fikk servert både te og coockie! Så jeg er super fornøyd altså. Alt i alt var dagen kjempe bra og jeg sitter gjerne modell flere ganger.

Så om du er i nærheten av Jessheim , så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen innom Hairport Jessheim. Der er de virkelig fantastiske. I tillegg til at jeg tok permanent så klipte de av litt av lengden på håret mitt, noe som man gjør så lenge man tar permanent. Å jeg er fornøyd med hvordan det var. Godt å få tatt av litt slitte tupper også i samme slengen. Så nå blir det spennende å se hvor lenge permanenten holder egentlig, siden de andre gangene har det gått ut etter 1 dag eller 2, så håper ikke det skjer denne gangen!

Nei nå er planen å vente på at jeg får noen venner på besøk, kjenner det skal bli koselig å få litt besøk igjen. Også blir det vel å finne senga etterhvert tenker jeg! I morgen er det klart for litt godt i glasset med herlige venner, å det ser jeg virkelig frem til for å være helt ærlig! - Har du tatt permanent noen gang?

- Therese <3

Følg meg gjerne på Instagram HER - Facebook HER - Snapchat @frkbraathen91

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så fint det ble! Jeg har ganske mye krøller selv, så er ikke noe jeg har prøvd nei 😁
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk!
Du har jo kjempe fine krøller! 😁 Er så misunnelig på alle de som har naturlige krøller, for det ønsker jeg meg også ☺️
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
God morgen, fina 🧡 Blir spennende om det blir den her gangen. Kunne tenkt meg å prøve rot permanent jeg 🙈 God dag til deg - klem fra steingal trønder 😘🤗
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
God morgen fine deg 💛
Ja, nå har jeg fått dusjet, så blir spennende å se om det holder seg sånn når det tørker! Å det er så utrolig fint det, det syns jeg du burde prøve! 💜 masse klemmer tilbake 🥰😘
nouw.com/theresebraathen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229