- Dagens mat i Bilder

9 Desember

God Onsdags kveld dere!


Nå ligger Beate halvdød på sofaen, mens jeg sitter her å skriver til dere. Hun kom etter jobb idag for å hjelpe meg med noen bilder. Så langt har vi da altså ikke kommet ennå. Men når jeg blir ferdig med innlegget så er planen å få startet, så det blir bra!

Idagens blogmas så skal jeg dele bilder av maten min. Igjen så har jeg glemt å ta bilder av alle måltidene mine, men blei hvert fall bilde av Lunsj og middag. Å det er jo ikke noe som er bedre enn det. Eneste julete med dette innlegget her er faktisk serviset mitt. Så må le litt! Men jeg får jo litt mat på bloggen, så skal ikke klage på det.

Lunsj

Dagens lunsj blei halv frøbaguette og en kopp med iskaffe! Mmmmm.....


Middag

Dagens middag besto av Tomatsuppe(ikke hjemmelaget vel og merke) og pitabrød. Smakte utrolig godt og jeg ble sykt mett. Å det er alltid godt, å bli mett, men ikke alt for mett da! Nå er planen å få sminket seg, så man får tatt noen blogg bilder, nå har vi planlagt det i snart 1 uke. Så nå er det på tide å få gjort det. Resten av kvelden blir det å slappe av tenker jeg. Å planlegge litt hva som skal handles til jul og ikke.


- Hva har du spist idag? Ønsker du flere slike innlegg hvor jeg deler maten min i løpet av en dag?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#blogmas #matpånett #matpåbloggen #bestofnouw #enkelmat #norskblogger #julen2020

Liker

Kommentarer