- Candy Cane Eyebrows

Da er årets første kreative/glam julelook lagd, å den er også vasket bort kan man si! Øyenbryna klødde noe så sykt mot slutten, så det var godt å få tatt noen bilder av den ferdige looken, å så få vasket det bort! Men ser at det er igjen en del glitter overalt, så det blir å dusje føre jeg gjør resten av kveldsrutinen på ansiktet føre senga!

Jeg har jo bestemt meg for at jeg skal hver torsdag dele en julelook med dere, så håper jeg får til flere kreative looker i Desember! For dette var morsomt å gjøre. Kommer også til å legge ved bilder av palettene jeg har brukt, samt hvem farger i palettet jeg brukte!

Julenissen måtte så klart være med!

I det palettet her så brukte jeg kun den hvite fargen som heter Timmy, for å legge ennå litt mer hvitfarge på brynene! Brukte den også for å blende ut litt av rødfargen da den ble veldig sterk i starten.

Elsker virkelig Cookie palettet fra Makeup Mekka, så tro meg det kommer nok til å bli brukt godt. Som det alt har blitt. Brukte fargen Gingerbread som base under øyenskyggen.

Jeg startet med å bruke Red hot i det palettet her, å blendet det godt på hele øyelokket. Brukte også for å lage en litt vinged linje med en tape bit of course.

Så gikk jeg inn med den rødfargen med en hvit prikk på seg, for å få en ennå mer rød effekt. Brukte også denne på bryna for å få en litt mer jevnere farge ved den røde delen av Candy canen! Denne her var ekstremt godt pigmentert, så sitter med røde flekker på hendene fortsatt etter den.

Avsluttet hele looken på øynene med litt hvitt og gull glitter! Å det syns for å si det sllik. Har fulle håret av glitter også, så dusjen skal bli veldig god etterpå!


Under kommer noen bilder av den ferdige looken.

Så sånn ble altså den ferdige looken!

Jeg ble som sagt fornøyd, siden det er første gang jeg prøver meg på noe sånt. Men ser også at jeg har en del jeg kan jobbe ennå mer med, men øvelse gjør mester! Så blir spennende å se hva jeg gjør neste uke, har en liten anelse om hva jeg skal gjøre, så da får vi bare se om jeg får det til!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#glamlook #kreativlook #sminkelook #julelook #julen2020 #kreativsminke #candy #bestofnouw #blogmas #norskblogger

Liker

Kommentarer

Marthegulsvik
Marthegulsvik,

Blir så inspirert av de sminke lookene du kommer med 😊 har så lyst til å prøve selv, men har null peil på sminke

nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Så koselig å høre ☺️ Du som er så kreativ, tror du hadde fått til dette også 😁 bare å sette seg ned å prøve, se litt inspirasjon på YouTube, det er det jeg gjør 😁

nouw.com/theresebraathen
glimt
glimt,

Så tøft det ble 😀👏

nouw.com/glimt
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk, så koselig å høre 😁

nouw.com/theresebraathen