- Bryggen I Holmestrand

Har dere fått med dere det fine påskeværet vi har hatt idag! Sol fra nesten skyfri Himmel, å varmt og nydelig. Veldig kjedelig at det har blast så utrolig fælt, men har vært godt uansett! Så siden været var med oss idag så bestemte bestevenninnen min og jeg oss for å reise ned til Bryggene her I Holmstrand så jeg fikk tatt noen nye bilder til både bloggen og Instagram. Å de gleder jeg meg til å dele med dere! Ble fornøyd med de selv så.

Så dette er altså bildene jeg tok nede på bryggen idag. Er alltid så koselig å ta bilder av båter som ligger til havn. Vet ikke hva det er men slike ting liker jeg veldig godt å ta bilder av. Husker en gang jeg var på bytur I Oslo med et vennepar av meg, å da var vi på aker brygge å tittet å jeg tok så sykt mange bilder av båtene der nede. Ble ekstremt mye bilder som ble tatt den dagen. Om jeg finner de igjen så blir det nok å dele de her på bloggen etterhvert! Kanskje jeg blir å dele flere bilder jeg har tatt tidligere om det er av interesse. Men dette er da hvert fall bildene som ble tatt idag! Kanskje det blir å ta noen nye bilder I morgen, vi får se.

Om du vil stille meg spørsmål til spørsmålsrunden min så kan du gå inn HER

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat: frkbraathen91 - TikTok: frkbraathen91

#brygga #boat #nature #norskblogger #norskblogg #influencerlife #influencer #godpåske #happyeaster #eastertime #happyday #hverdag #hverdagslivet #hverdagsliv #hverdagsglede

Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så fine bilder 😊
nouw.com/dks
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk ☺️
nouw.com/theresebraathen
Msrthe
,
Kjempe fine bilder ♡ vill gjerne se flere bilder, spiller ingen rolle om de er gamle eller ikke
theresebraathen
theresebraathen,
Da skal jeg gå igjennom minnepennen min å finne litt bilder jeg 💛
nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,
Så koselig, og fine bilder 💛
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk 💛 Håper du har en fin påske
nouw.com/theresebraathen