- Året som gikk Del 3

Da var man klar for å ta nest siste oppsummering av 2018, men jeg har brukt dagen min på film og soving! Gårsdagen behandling tok veldig veldig på, så det å da ligge på sofaen å slappe fullstendig av idag har virkelig vært fantastisk. Så tror nok jeg skal gi meg flere slike dager innimellom, det hjelper hvert fall utrolig mye på!

Om du vil lese Året som gikk Del 1 kan du gå inn HER og del 2 HER . Denne gangen så skal jeg ta for meg Juli - August - September. Å det skjedde en del i disse månedene også!

- Juli 2018 -

Jeg starta faktisk Juli med å bli så solbrent som jeg aldri har vært før tror jeg! Det var så ille at jeg ikke klarte å bevege høyreside av kroppen fordi jeg var så brent, dagen etter så planta jeg mitt første blomsterbedd eller jeg lagde mitt første blomsterbedd sammen med mamma noe som var kjempe koselig! Et par dager etterpå reiste vi på besøk til onkel og tante siden vi skulle låne hytten dems den første helgen i juli. Å dagen etter reiste vi på vår årlige jentetur, mamma, søstern, Thea og jeg. Å denne dagen skulle vi først på hytta til Onkel og Tante føre vi skulle være en natt i Røros, noe som var kjempe koselig! Håper virkelig vi kan ta en tur dit igjen for å si det sånn, å da helst på vinteren! I tillegg så klarte jeg å få 1020 følgere på Instagram i Juli og jeg var så utrolig fornøyd. Jeg var også på en aldri så liten Oslo tur sammen med Emilie, noe som var kjempe koselig men varmt. Jeg feiret bursdagen til Thea og Svogern min på Stange. Var på en aldri så liten sushi date. Jeg var også på streetmeet på flisa med gode venner, og var ute til seint på natt så og si hver dag i hele Juli! Juli var virkelig fantastisk.

- August 2018 -

Jeg startet August som hundepasser for lille vakre Alida, noe som var kjempe koselig! Også var jeg i 30 årslag til en kompis av meg, var kjempe koselig det også. I tillegg var jeg inne på sykehuset da jeg var innom sjekk der, å fikk da operasjon 1 uke etterpå. Operasjonen var vellykket fikk jeg beskjed om noe som etterhvert viste seg å ha vært litt feil. I August fikk jeg meg også kjæreste, jeg feiret bursdagen til bestemor noe som var kjempe koselig. 20 august ble jeg som nevnt tidligere operert, å jeg var egentlig i veldig fin form i starten og jeg gjorde vel egentlig mer enn hva jeg skulle i første om gang. Samme uken som jeg ble operert var jeg i 2 bursdager, 1 overraskelsesbursdag for ei venninne også var det barnebursdag for tantebarnet mitt dagen etter. I løpet av August hadde jeg 4 turer på legevakt før de faktisk hørte på meg angående smertene jeg hadde, å da viste det seg at jeg hadde fått en veldig veldig heftig infeksjon i operasjonssåret mitt. Som da gjorde det at jeg da ble sengeliggende ut August! Å fikk en hel haug av tabletter som jeg skulle bruke.

- September 2018 -

Jeg startet September med å blogge igjen, siden jeg da ikke kunne gjøre så mye annet! Jeg skulle jo tross alt holde meg mest mulig i ro så starten på September var egentlig ganske rolig. Jeg hadde jo sårstell på meg selv 4 ganger om dagen, å tok jo en pencilin kur som jeg ikke unner noen å ta. Jeg var på mitt første møte på Mestringshuset der jeg skulle starte med ny terapi, altså Kognitiv terapi. Jeg var hos søstern min på besøk, også hadde vi en kjempe fin familie dag på tangen dyrepark, vi trosset vær og vind å kosa oss alle sammen. Siden jeg fikk påvist at jeg hadde HPV viruset, å det var derfor jeg ble operert så tok jeg første vaksinen i September og jeg ble ekstremt dårlig av den. Jeg feiret også bursdagen til bonussøstra mi, og til bestevenninnen min denne måneden. Jeg satt sminkemodell for frisøren min også. Jeg feiret bursdagen til mitt vakre tantebarn Elise også var jeg i et nok et 30 årslag. Så det skjedde en del i September kan man si.

Men det var jo helt fantastisk så jeg kan jo ikke klage i det hele tatt! Selvom jeg tenker tilbake den dag idag å ser at jeg burde tatt flere puste pauser i bakken innimellom, enn det jeg gjorde der. Jeg har lært av mine feil kan man si. Alt på lørdag så kommer den siste oppsummeringen av 2018, å det er egentlig en oppsummering jeg gruer meg veldig til å skrive. For siste fjederdel av 2018 var ikke så veldig veldig bra om jeg kan si det sånn. Nå er planen å skrive en liten handleliste på det siste jeg mangler til lørdagen, også skal jeg få dusjet og slappet fullstendig av resten av kvelden! Merker at jeg er veldig veldig sliten idag, å kjenner at denne dagen har virkelig vært gull. - Har dere gjort noe spennende idag?

- Therese <3

Følg meg gjerne på Instagram HER - Facebook HER - Snapchat @frkbraathen91

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så mange fine ting og så deilig dagen har vært gull! Fine bilder også og takk for alt du deler med oss ❤️ Klem til deg
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk, så koselig å høre!! Bare hyggelig, elsker å dele så! <3 Klem tilbake <3
nouw.com/theresebraathen