- Året som gikk del 2

7 Januar 2021

Del 2 var jo egentlig planlagt at skulle komme ut nå på Tirsdag, men sånn ble det da altså ikke. Skal jeg være ærlig, så hadde jeg virkelig problemer med å finne bilder fra April og Mai. Da jeg nesten ikke tok noen bilder de månedene i 2020. Veldig rart egentlig, da jeg så og si tar bilder hele tiden, men tror nok det har en del med at det var corona og lockdown i Norge, eller i verden da. Så det kan nok ha noe med det å gjøre, men jeg fant da til slutt noen bilder så jeg kunne få satt sammen ei lita oppsummering her inne. Så her kommer altså Del 2 av året som gikk.

- April 2020 -


Jeg valgte å starte opp bloggen igjen, etter en lengre pause, jeg var fortsatt I Vestfold hos Liv-Siri. Vi var en del på besøk hos foreldrene hennes, å spiste middag hos de. Det var de 2 nærkontaktene jeg hadde. Sammen så oppdaget vi mange fine plasser i Holmestrand. Jeg dro hjem igjen, feiret påskeaften hos moren og faren til Liv-Siri, jeg pyntet også veldig seint til påske denne gangen, noe som egentlig ikke gjorde noe. Jeg startet sånn smått å ordne ute, da vi hadde mange fine soldager i April. Gikk veldig mye turer, der i blant i vestfold, og rundt omkring på Jessheim. Pappa, stemoren min og jeg startet med stolpejakt, å da gikk vi dragsjøen rundt, lengste turen jeg har gått på lang tid tror jeg, men den var kjempe koselig. Avsluttet måneden med å feire bursdagen til pappa.

- Mai 2020 -

Jeg startet måneden med å få 1450 følgere på Instagram, å jeg var så stolt av meg selv. Mamma og jeg tok en etterlengtet hyttetur sammen, endelig skulle jeg få komme på hytta som mamma kjøpte tidligere det året. Jeg hadde vært på den tidligere, men det var noen år siden man si. For denne hytta har vi eid før. Helgen etter så reiste jeg til finnskogen med pappa og stemoren min, vi pyntet graven til bestemor og bestefar føre 17 Mai. Jeg feiret 17 mai, med Liv-Siri og foreldrene hennes. Dro på en liten overnatting til ei venninne av meg, å stor koste meg med henne og sønnen hennes. Hadde besøk av Liv-Siri, hadde endelig ordentlig psykolog time igjen. Mamma og jeg besøkte grava til besteforeldrene mine(altså foreldrene hennes). Jeg var på streetmeet med Liv-Siri, passet på tantebarnet mitt og nøyt fine dager med god vær.

- Juni 2020 -

Startet 1 juni med grilling og soling sammen med Magnus og Liv-Siri. Dro til mamma for middag og planting av blomster ute hos hu. Vi tok oss nok en tur på hytta sammen, å da var vi både på Koppang og på Tynset sammen, noe som var kjempe koselig. På tur hjem fra hytta så avtalte jeg å reise på visning på en leilighet jeg ville ha på Jessheim. Så 3 timer etter jeg kom hjem fra hytta så dro jeg rett på Visning sammen med pappa, jeg endte jo også opp med å få leiligheten. Jeg var i behandling, skrev under kontrakt på den nye leiligheten og fikk nøkler. Så mye av Juni gikk jo til flytting. Hadde alt etter 5 dager første natta i ny leilighet. Jeg hadde årets første bad på en av de varmeste dagene i Juni måned, hvor jeg også blei så solbrent så jeg måtte holde meg inne i flere dager etterpå. Var på et lite biltreff her på Jessheim sammen med Liv-Siri. I tillegg så lagde en en del pynt til sminkebordet mitt.

Så dette var altså del 2 av 2020 for min del. - Hvordan så del 2 av året for din del ut?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#nouw30dayschallenge #åretsomgikk #365days #hverdag #sommer #influencer #bestofnouw
#norskebloggere #norskenouwinfluensere

Liker

Kommentarer