- Året som gikk - Del 4

Er jo faktisk en stund siden jeg skulle ha skrevet dette innlegget her, men siden Nouw hadde så mye problemer en lang periode så blei det til at jeg drøyde det til ting var 100% oppe å gikk igjen. Så da kommer siste del av oppsummeringen av 2019 nå. Så gled dere til det!

- Oktober 2019 -

Jeg startet som vanlig måneden min med behandling. Var bedt på fårikål middag hos pappa og de, mamma bestemte seg for å selge barndomshjemmet mitt. Få dager etter hun bestemte seg for det så havnet jeg I bilulykke med bestevenninnen min, du kan lese innlegget om det HER om du vil. Samme dagen som ulykken så hjalp jeg mamma med å tømme ut av huset hennes. Etter en lengre pause fra bloggen, så startet jeg opp igjen, noe som var kjempe godt. Jeg fikk handlet meg nye møbler til leiligheten, da endte jeg opp med skrivepult, stol og et hjørnebord. Blei utrolig fint hjemme hos meg. Var I Oslo på en aldri så liten jentetur. Jeg tok tatovering, var hos frisøren og farget håret mitt. Liv-Siri og jeg dro til Sverige en tur. VI hadde Halloween fest på klubben hvor jeg vant kostyme konkurransen utkledd som Elsa. Avsluttet måneden med stil, siden jeg fikk influensa.

- November 2019 -

Selvom formen var skikkelig rævva så reiste Liv-Siri og jeg på hotellovernatting I Oslo, noe som var kjempe koselig. Skulle egentlig bare være en natt, men endte opp med 2 netter I stedet for. Dagen etter så kom tantebarnet mitt på overnatting hos meg, første gang hun sov hos meg faktisk og det var kjempe koselig. Dagen etter så reiste jeg til søstern min og familien hennes på stange, hvor vi var I stallen å så på tantebarnet mitt Thea ri. Jeg gikk veldig ut av komfortsonen min og matet hesten hennes også. Når jeg kom hjem igjen så spiste jeg middag hos pappa og stemoren min. Var også dukket for nytt Party på klubben, så da sov Liv-Siri og Kristine hos meg, noe som var kjempe koselig. Jeg fikk 1270 følgere på Instagram. Tok ny tatovering igjen. Svensketur med Liv-Siri og moren hennes, var også på Løiten lys med Liv-Siri. Hvor vi koste oss med julemiddag etterpå. Kjempe koselig dag, håper vi får til dette som tradisjon. Ba meg selv på middag hos mamma og samboeren hennes. Vi feiret bursdagen til stemoren min. Å siste helgen I November så startet jeg med juleforbredelser, da bakte jeg og lagde karameller, samt gjorde klart til å pynte til jul og advent.

- Desember 2019 -

1 desember så var jeg på julegatetenning på Jessheim med jentene og ungene dems, noe som var kjempe koselig og morsomt. Jeg lagde ennå flere karameller, å jeg kan skrive under på at de gikk virkelig til helvette, de ble ikke som jeg håpet på. Noe som var skikkelig kjedelig, så vi får bare prøve oss frem igjen I år. Bakte pepperkaker med Lucas og Jeanette. Fikk 1290 følgere på Instagram. Hadde et avsluttende møte med psykologen føre jul, sammen med mamma og pappa. Hadde bakedag med Mari og Elise. Var på svensketur med Liv-Siri og moren hennes. Julebord på klubben. Familiemiddag hos mamma og Per Olav. Oslo tur med Liv-Siri, der var vi på Jul I vinterland. Møtte faktisk Helstrøm og Truls. Var også å så på cola bilen. Var middagsselskap med onkler og tanter. Grøt dag lille julaften hos pappa og stemoren min. Feiret julaften hos mamma, å jobbet frivillig på jobben hennes både julaften og 1 dag jul. 2 dag jul så bli jeg matforgiftet og var hos pappa og de frem til lille nyttårsaften. Nyttårsaften feiret jeg med Liv-Siri og foreldrene hennes. Noe som var kjempe koselig. Stor koste meg hele dagen.

Så dette var da altså siste oppsummeringen av 2019. Jeg hadde et kjempe fint år, å sitter igjen med mange gode minner. Å jeg ser faktisk bare frem til dette året her. Jeg håper dette blir ennå bedre. Jeg har masse koselige planer I år, jeg har tenkt å reise en del igjen. Å jeg ser virkelig frem til å ta dere med på turene jeg skal på. Så gled dere til dette året her, for det gjør jeg.

- Ser du frem til dette året? Skal du reise noen plasser kanskje?

Om du vil følge hverdagen min utenom bloggen, så legg meg gjerne til på snapchat frkbraathen91.

Facebook HER - Instagram HER

#oppsummering #åretsomgikk #influencer #influencerlife #norskblogg #norskblogger #hverdag #reiser #julen2019 #hotel #oktober2019 #november2019 #desember2019

Liker

Kommentarer