- Året som gikk - Del 3

Da var vi klare for nok en oppsummering av 2019. Eller jeg er hvert fall klar. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner meg veldig klar for nok en oppsummering! Elsker å ha slike tilbakeblikk. Er så morsomt å se alt det fine jeg gjorde I året før, å ser så frem til dette året her. Å håper jeg får til dobbelt så mye, om ikke ennå mer enn det også! Veit I hvert fall at det blir ekstremt mye reising I år, å det ser jeg virkelig frem til. Men nok om dette året her, nå skal vi gjøre oss klare for Juli, August og September av 2019.

- Juli 2019 -

Jeg startet juli måneden med å reise til Røros og Trondheim med mamma, søstern og tantebarnet mitt Thea, der hadde vi noen fine dager sammen. Jeg fikk sett den store elgen I Alvdal, I tillegg så fikk jeg sett Nidarosdommen I Trondheim, å det var utrolig stort! Vi viste ingenting om at det kom til å være så utrolig kaldt I Trondheim og Røros, så det kom som et sjokk når det var 3 pluss grader ene natta vi var I Røros, men turen var kjempe koselig. Så det var der vår årlige jente tur endte I fjor. Når vi kom hjem fra Trondheim så var jeg ikke mange dagene hjemme føre jeg pakket om kofforten å dro med hele familien på finnskogdagene. Det var utrolig koselig det også, også var det koselig å se så mange av familien til bestemor igjen. Sånne ting er alltid koselig. Når jeg kom hjem fra Finnskogen så var det bare å legge alle klær til vask å pakke kofforten på nytt, for da gikk turen til Liv-Siri I Vestfold. Der var jeg I nesten to uker, noe som var kjempe kos. Vi festet med fine folk, jeg tok mitt første bad I en innsjø på 8 år eller noe. Utrolig stolt av meg selv kan man si. Å det var utrolig koselig. Vel hjemme igjen så var det bare å få vasket klær, før det var å gjøre seg klar for nok en tur. Å da var det klart for å reise på campingen der pappa og stemoren min holder til. Der var vi samlet alle sammen, jeg badet I basseng, blei ekstremt solbrent, spiste mye digg mat, badet I Ljågen og spilte yazty. Noe som var kjempe koselig. Avsluttet en kjempe fin måned på en kjempe fin måte.

- August 2019 -

Som vanlig så startet jeg jo måneden I Vestfold hos LIv-Siri, noe som var kjempe koselig. Hun var tålmodig med meg når jeg la gel for første gang på neglene mine! I tillegg så reiste @sandefjordmamma , Liv-Siri og jeg på en aldri så liten jentetur til Sverige. Der blei det shopping, kosa oss med mat også blei det ennå litt mer shopping føre vi reiste hjemover til Vestfold igjen. Jeg reiste også på mitt første vantreff det året, å det var på Frya. Vi var ikke så alt for heldig med været, det regnet stort sett hele helgen. Noe som var utrolig kjedelig, spesielt siden vi ligger I telt. Men en koselig tur var det da så absolutt. Når vi kom hjem fra Frya, så tok det noen dager å hente seg inn igjen på for oss begge, føre vi tok en aldri så liten tur til Skien for å hilse på noen kjentfolk. Dagen etter reiste vi på middag til @sandefjordmamma og samboeren hennes, noe som også var kjempe koselig. Senere på kvelden på havnet jeg på Tequila fylla hos noen vi aldri har hilst på før. Snakk om å være spontan, var utrolig koselig og jeg hadde tidenes hangover dagen etter, men det var så verdt det! Så var det klart for treffet til klubben vår på Magnor, utrolig koselig helg. Mye alcohol, mye bra folk og utrolig bra stemning. Det var også der Liv-Siri og jeg tok bestevenn tatoveringen vår. Å jeg er så glad for at vi gjorde det. Vel hjemme fra Magnor var det faktisk bare å pakke om kofforten nesten føre vi suste I vei til årets siste vantreff for vår del I Tyskland. Vi tok først båten over til køben, føre vi kjørte bil videre til Tyskland. Vi var super heldige med været, selvom vi da ikke hadde med oss sommertøy. Men det var så fint der! Håper ikke det er siste gangen vi reiser ditt. Jeg kunne endelig krysse Tyskland av kartet!

- September 2019 -

1 September så var det dags for å reise hjem fra Tyskland, så da tok vi bil og båt hjem til Norge igjen. I tillegg så skulle hverdagen starte igjen, så da var det tilbake til behandling. Jeg dro også tilbake til Vestfold for å hente resten av sakene mine, som jeg hadde oppbevart der I nesten 3 måneder. Vi tok en aldri så liten svensketur, å fikk handlet en hel del. Jeg var også sammen med Lasse og Angelica, noe som var kjempe koselig siden det var en stund siden sist. Mamma og jeg dro også en liten tur til Stange, hvor mamma fortalte oss at hun skulle flytte inn med kjæresten sin, å at hun da vurderte å selge huset! Noe vi syns var kjempe koselig. Jeg startet også å sitte barnevakt på tantebarna til Liv-Siri, rakk vel å sitte 2 eller 3 ganger den måneden. Kjempe koselig å få et sånt ansvar. Vi dro på nok en svenske tur og handlet inn til festen vi skulle ha hjemme hos Liv-Siri denne måneden. Så klart kom det fine folk, å vi stor kosa oss. Vi feiret bursdagen til Elise og dagen etter feiret vi bursdagen til Jeanette. I slutten på måneden så hentet vi møbler hos mamma, så da blei det plutselig nye møbler her hjemme hos meg.

De 3 månedene gikk ekstremt fort, samt at det var ekstremt mye reising! Noe som gjorde godt for Kropp og sinn. Elsker det å bare pakke kofforten, å reise bort. Gir meg alltid så mye motivasjon og inspirasjon. så jeg håper jeg får til dobbelt så mye reising dette året her!

- Hvordan var de siste sommer månedene for deg? Reiste du mye I 2019?

Facebook HER - Instagram HER

#hverdag #hverdagslivet #hverdagsglede #reise #tilbakeblikk #throwback #2019favorites #norskblogger #norskblogg

Liker

Kommentarer