- Året som gikk - Del 2

God morgen dere!

Denne frøkna har vært oppe I noen timer alt, siden hun ikke fikk sove I det hele tatt I natt. Så merker at denne dagen kan bli lang og hard, men det stopper ikke meg fra å lage meg en bra dag uansett! Idag er planen å komme seg en tur på senteret å få sett på januar salget, samt få handlet inn litt gaver å sånn små ting til helgen! Mangler noen små ting til antrekket mitt, så gleder meg til å finne det, men mer om det senere.

Jeg tenkte å oppsummere del nummer 2 av 2019 for dere idag, det skulle egentlig ha kommet ut I går, men sånn blei det altså ikke! Men her kommer da hvert fall oppsummeringen av April, Mai og Juni!

- April 2019 -

April startet med at jeg var på middags besøk hos pappa og de, å jeg hadde jo tross alt alt bodd 1 måned I leiligheten min noe som var kjempe uvirkelig! Jeg fikk 1150 følgere på Instagram. Jeg hadde en litt dårlig periode hvor jeg følte meg ekstremt alene og ensom, så da det plutselig hang et påskeegg på døren min så gjorde det noe med meg. Det var da et påskeegg og et påskekort fra utleieren her jeg bor, noe som var kjempe koselig. Jeg var ute å tok en kaffe med frisøren min Therese, en super herlig jente jeg har fått gleden av å ha I livet mitt. Jeg dro en aldri så liten tur til Sverige. Ente også faktisk opp på en spontan bytur, noe som var koselig. Jeg pyntet leiligheten min til påske, å var så heldig å få prinsen min Lucas på besøk hele påsken. Vi hadde en playdate med jentene og Chriss I påsken, hvor vi lagde vafler her hjemme hos meg først, føre vi reiste ut å lekte på lekeplassen her hvor jeg bor. Jeg hadde en etterlengtet innflyttningsfest her hjemme sammen med jentene. Jeg var I behandling. Var på damenes aften på kløfta sammen med mamma. Også avsluttet jeg måneden ved å feire bursdagen til pappa!

- Mai 2019 -

1 Mai så dro pappa og stemoren min, å jeg over til Sverige en tur. Der fikk jeg nye adidas sko, sykt digge å gå med for å være ærlig. Jeg var på konsert med familien min, for å høre stesøstern min synge. Jeg hadde en filmkveld med jentene. Mamma og jeg var på en aldri så liten shoppingtur. I tillegg så var jeg på ahus, for å ta kreft prøver. Det var også familie middag på stange denne måneden. I tillegg så fikk jeg de første hagemøblene mine ute på terrassen, så plutselig så hadde jeg en koselig krok ute jeg kunne kose meg I når solen sto på. Jeg overnattet hos mamma. Også var jeg I Sverige med jentene 16 Mai, å fikk handlet inn det jeg trengte. Fikk til og med solstikk den dagen, så var helt slått ut kan man si. 17 Mai feiret jeg med pappa, stemoren min og stesøsterne mine med barn I Nannestad, en kjempe koselig feiring. På kvelden var det fylla med jentene å da holdt vi det gående I 2 dager. Helgen etter så dro jeg på musikkfestivalen med pappa og de, så det blei en kjempe koselig dag fylt med musikk, godt å drikke og god mat! Siste delen av Mai dro jeg på overraskelses besøk til Sandefjord for å overraske @sandefjordmamma, noe som var kjempe koselig!

- Juni 2019 -

Siden jeg avsluttet Mai måneden I Vestfold, så startet jeg den der også. Jeg blei 1 eller 2 dager lenger enn hva som egentlig var meningen, men det var utrolig koselig! Vi hadde stevne I hundeklubben, å da var det 1 år siden vi hadde vært på hundeklubben sist siden vi året føre måtte avlive hunden vår. Så det var en tung dag sånn sett. Jeg ba meg selv på middag hos pappa og stemoren min, noe jeg veldig ofte gjør når jeg ikke vil lage mat selv. Jeg dro tilbake igjen til Liv-Siri I Vestfold, å der hadde vi jentekveld med @sandefjordmamma noe som var kjempe koselig. Da fikset vi negler, pratet om gutter, spiste digg mat og bare kosa oss til langt på natt! Jeg var også på middag hos Lasse og Angelica, hvor vi feiret bursdagen til Lasse og koste oss med øl til langt på lyse morran dagen etterpå. Så jeg så jo ut som en nåle pute når jeg kom hjem. Var full av myggstikk, men det var så verdt det! Jeg hadde en overnatting hos mamma, hvor vi endte opp med å reise til Sverige dagen etter for å få fylt opp fryser å det som var. Å på kvelden når jeg kom hjem, så pakket jeg om varene og pakket kofferten min å reiste til Liv-Siri I Vestfold. Å der blei jeg ut Juni!

Året 2019 blei jo bare bedre og bedre, jeg startet å bli mer spontan å reiste en god del. Var en del I Vestfold hos bestevenninna mi Liv-Siri, noe som var kjempe koselig. Å jeg var ekstremt sosial kan man si. Men jeg klager ikke! Så jeg håper virkelig at 2020 blir like bra, om ikke ennå bedre!

Nei nå er planen å få stelt meg litt, også skal jeg få tatt meg en tur på senteret! Så får vi se hva for noe morsomt jeg kommer hjem med idag! Om jeg finner noe til meg selv, så kommer så klart innkjøpene ut på bloggen!

- Hvordan planer har du for dagen? Har du handlet noe på Januar salget ennå?

Facebook HER - Instagram HER

#oppsummering #2019året #tilbakeblikk #hverdag #hverdagslivet #bloggnouw #norskblogger #norskblogg #reise #reiser

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så fint recap fra året! Jeg har handlet litt på salg selv, et par nødvendige treningsplagg!
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk! Å treningstøy er alltid deilig å få kjøpt seg! 😁
nouw.com/theresebraathen