- Almanakk og bloggbok fra Personlig Almanakk

For en liten stund siden så bestilte jeg ny almanakk og bloggbok fra personlig almanakk, så da er jeg klar for det nye året som nærmer seg med stormskritt! Å det ser jeg virkelig frem til. Er alltid så herlig å starte det nye året med ny almanakk, samt en ny bloggbok man kan jobbe med!

For de som lurer på hvordan bloggbøkene mine ser ut, så skrik gjerne ut! Det er der jeg skriver ned ideer og det ene etter det andre. Så om du vil se hvordan den ser ut innvendig så bare å si ifra. Så skal jeg dele den fra 2018, samt den jeg driver med nå!

Som vanlig så blir jeg jo alltid like fornøyd med bøkene, å jeg elsker at jeg kan sette på mine egne bilder og gjøre boken om til sånn som jeg vil ha den! Nei, dette er virkelig en side jeg har brukt I mange mange år. Tror jeg har 5 eller 6 forskjellige almanakker fra dem. Å jeg blir like fornøyd hver gang! I tillegg så er det jo en super gave til de som har alt.

Sånn ser da faktisk neste års bloggbok ut! Bilde har jeg lånt fra Personlig almanakk, da jeg syns det var så utrolig nydelig. Å det er bare linjerte sider inni!

Dette er da forsiden på almanakken min, bilde ble tatt når vi var I Tyskland I år. Å jeg syns det er så utrolig fint. Så da bare matte jeg ha den på forsiden av neste års almanakk! Jeg har alltid en tendens til å ta et bilde fra en plass jeg var året føre, å det gjør at jeg selv føler jeg skaper koselige minner som jeg kan ta med meg inn I det nye året!

Jeg gikk for en vanlig look inni boken, med en svart marmor kant øverst på linjen. I tillegg så har jeg en boks med ukens gjøremål nederst på Venstre side, som jeg alltid har hatt! Å på den høyre så har jeg Boost for uken. Å de syns jeg er super smarte. Brukte det samme på årets almanakk å det har gitt meg en god del motivasjon.

Sånn ser da altså Boosten ut, det kommer en ny en på hver uke!

Har som vanlig valgt å ta oversikten for året etter på sidene som kommer etter at almanakken er brukt opp! Å det syns jeg er veldig greit, med tanke på turer som vi planlegger år etter år. I tillegg til at det er greit om det er noen viktige datoer som jeg må fylle inn!

I tillegg så så jeg når jeg lagde almanakken at de hadde fått noe nytt, som da var Meal planner, så da var det en selvfølge at den fikk plass I boken til neste år. Ser virkelig frem til å planlegge måltidene mine I denne boken.

I tillegg så hadde de lagt til en ny ting til, å det var Make a list. Å jeg som er et såpass stort liste menneske, elsket virkelig denne delen! Så det å skrive shopping lister, samt gavelister blir super morsomt fremover! Gleder meg til å utnytte hver eneste side I boken min.

Å sist men ikke minst så tok jeg å la til fargelegging I boken igjen. Syns det er veldig avslappende når jeg er på reiser med tog å sitte å fargelegge I almanakken! Da går som regel tiden litt fortere! I tillegg så er det beroligende å sitte med slike ting.

Som sagt jeg er utrolig fornøyd med almanakken min og bloggboken min, å ser virkelig frem til å ta de I bruk! Jeg kan alt ta almanakken min I bruk 1 desember, da er den andre helt full. Så det ser jeg virkelig frem til! Å jeg ser frem til å planlegge mye kule og spennende opplevelser I 2020 både på bloggen og I hverdagen!

Har du almanakk fra Personlig almanakk? Er du I så fall fornøyd?

Om du vil følge meg I hverdagen på en annen måte enn på bloggen eller kanskje få en ny venn, så legg meg gjerne til på snapchat frkbraathen91

Facebook HER - Instagram HER

  • Innkjøp
  • 234 visninger

Liker

Kommentarer

Martheguls
Martheguls,
Har bestilt fra denne siden selv flere ganger og er alltid fornøyd når jeg har fått dem hjem i posten. Dessverre har jeg aldri vært flink til å bruke det jeg har bestilt fra der tidligere. nouw.com/martheguls
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, jeg er stor forbruker, har alltid med meg almanakken min i vesken 😁😁 nouw.com/theresebraathen
Jealise
Jealise,
Pleide også å ha almanakk fra personligalmanakk, digger de! 😍
nouw.com/jealise
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, de er så utrolig fine 😍nouw.com/theresebraathen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229