- 5 tips til aktiviteter å gjøre inne

God Onsdags kveld dere!


Om noen har litt julestemning å sende, så send den gjerne hitover. Er en sånn dag idag merker jeg, men vi får håpe at noen timer med ordentlig søvn ordner det på et blunk.

Idag har jeg vasket gulv, tak og vegger på badet og fått pyntet der inne. Så nå mangler faktisk bare resten av soverommet igjen, å stuen så er jeg ferdig med årets pynting! Har tatt litt og litt i år, å merker at det har vært litt godt, selvom det ikke ser ut her hjemme akkurat nå, men i morgen er en ny dag. Å da er jeg klar igjen, for å få til ennå mer her hjemme.

Siden vi er inne i en periode hvor man ikke kan gjøre akkurat som man vil og ønsker, så tenkte jeg å dele 5 tips til dere med aktiviteter man kan gjøre innendørs! Å siden det er blogmas, så er de jo litt juleinspirert også!

🎄 Juleverksted - Er det noe jeg syns er kjempe koselig med julen, så er det å samles rundt et bord å sitte sammen å lage enten julepynt, julekort eller noe sånt. Det er så utrolig koselig! Å det er også en fin innendørs aktivitet man kan gjøre med barn. Lage noe av ødelagt pynt kanskje, eller freshe opp noe av den pynten man alt har. Kanskje noen barn vil lage gaver til besteforeldre, tanter og onkler også. Bruk denne tiden til å gjøre det koselig rundt deg. Sett på musikk, lag deg en kopp gløgg eller kakao, å lag noe kreativt!


🎄 Bakedager - I julen så er det jo veldig mye kos med mat, og kaker. Sett av noen dager i førjulstiden og lag noen gode kaker til jul. Om det så er serinakaker, potetmels topper eller brente mandler. Kos deg med baking. I tillegg så lukter det jo så utrolig godt i hele huset også når man baker da. Å man kan lage større deiger å eventuelt dele med de i familien som ikke har muligheten til dette!

🎄 Rydd klesskapet - Dette er noe jeg gjør vært år i førjuls tiden, jeg rydder klesskapet. Å det jeg ikke skal ha gir jeg bort til venninner, søstern eller andre plasser. Et år så ga jeg bort noen poser med klær til de som bor på gatene i Oslo. Å det var en koselig ting å gjøre.

🎄 Ha spa kveld - Det er jo ikke noe som er bedre i vinter halvåret enn å unne seg en spa kveld, huden er skjør som regel på denne tiden av året pågrunn av kulden og temperatur forandringene, å da er det alltid godt med en spa kveld for å preppe huden skikkelig. Jeg elsker det på denne tiden av året. Slappe av med masker, se en koselig julefilm eller lese en bok. Å bare nyte litt meg tid. Ingenting som er bedre enn det. Å i tillegg så er huden klar for julaften, å det er jo ikke noe som er bedre enn det.

🎄 Nyt dagen i stillhet - Vi er ikke noe flinke til det noen av oss tenker jeg, å legge bort telefon, pad, pc, tv og elektroniske duppe dingser, for å bare nyte stillheten og roen som senker seg. Skru av alt som er rundt deg, å len deg tilbake i sofaen, enten med noe håndarbeid eller en god bok, å bare nyt det å være deg. Nyt det at du lever, å at du er du. Tror nok vi må bli flinkere på det, å jeg har planer om å bli flinkere med dette til neste år. Ta 2 timer i uken eller mer hvor alt blir lagt bort, å jeg nyter stilheten rundt meg, å roen som senker seg.

- Har du noen aktiviteter man kan gjøre innendørs som du vil dele med meg? 🎄

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#hverdag #hverdagslivet #tipspåbloggen #tips #aktiviteter #inneaktiviteter #julen2020 #blogmas #influencer #norskebloggere #norskenouwblogger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Skulle gjerne ha sendt deg masse julestemning, men den lille jeg skaffet meg i går kveld har falmet en del. Det blir nok en bakedag her hos meg også etter hvert, en kosekveld med skriving av julekort og masse kos om kveldene 😉

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Ja, hadde en del stemning her i går, men idag har den falmet kraftig idag ☺️ Så håper den kommer seg litt mer etterhvert ☺️ Ja, tenkte å prøve å få bakt litt til neste uke eller noe jeg , får se hva jeg får til ☺️ Ja skal skrive noen julekort i morgen som mamma skal levere for meg til lørdagen, så det blir koselig ☺️

nouw.com/theresebraathen
ArielC
ArielC,

Så fine tips! Håper du får tilbake julestemningen din snart! Skulle gjerne gitt deg litt, men min forsvant også etter noen tøffe dager 😬

nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,

Tusen takk! Ja, håper den kommer tilbake jeg også ☺️ Håper din kommer tilbake også ❤️

nouw.com/theresebraathen