- 5 Serier og 5 Filmer fra Netflix

Idag er det onsdag dere! Å da kommer jeg alltid med noen tips på bloggen, tenkte jeg skulle bli flinkere på å komme med andre tips enn bare filmer og serier, men det var det jeg kom på når jeg skrev blogg planen for denne uken. Så kanskje jeg har noen mer kreative løsninger til neste uke.

Kanskje jeg skal komme med noen anbefalinger av noen produkter etterhvert også kanskje! Vi får se hva det blir til.

Jeg skal ærlig si at det er en stund siden jeg faktisk har sett på Netflix, men det er mye bra på den streaming kanalen, så da tenkte jeg å dele 5 filmer jeg liker og 5 serier jeg liker fra Netflix med dere!

Her er det litt forskjellig å velge mellom av sjangere! Så om du er som meg, som ser det meste. Så er virkelig disse filmene en innertier på kalde, sene høst/vinter kvelder!

Som dere kanskje ser så gjelder det også serier, jeg ser på det meste så lenge det faller i smak! Men jeg er også sånn, at om det er noe jeg skal se ferdig og fullføre. Så burde det også være fengende rimelig tidlig i serien! Hvis ikke så gir jeg opp, å går videre til neste! Jeg har sikkert godt glipp av mange bra serier på denne måten, men jeg vil ikke kjede meg når jeg sitter å ser serie heller.

Så her er da altså noen tips på filmer og serier.

Planene for kvelden, er å faktisk få støvsugd nå også skal jeg sette meg ned å lage en ny sminkelook som kommer på bloggen i morgen. Jeg har ikke muligheter til å lage noe i morgen, så da får jeg heller sette i gang nå i kveld! Fortsatt litt usikker på hva jeg skal gjøre, men bra blir det uansett!

- Har du noen filmer/serier på netflix som jeg kanskje burde sjekke ut?

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat frkbraathen91 - TikTok frkbraathen91

#tipspåbloggen #tipsar #anbefalinger #filmtips #serietips #norskblogger #bestofnouw

Liker

Kommentarer

Marthegulsvik
Marthegulsvik,

mange fine tips, liker flere av disse selv 😊

nouw.com/marthegulsvik
theresebraathen
theresebraathen,

Så moro å lese ☺️

nouw.com/theresebraathen
glimt
glimt,

Friends er noe jeg ALDRI blir lei 😂🤗


nouw.com/glimt
theresebraathen
theresebraathen,

Det er aldri noe jeg blir lei heller 😂

nouw.com/theresebraathen
IP: 74.91.21.154