- 25 spørsmål og svar om meg og blogging!

Jeg leste bloggen til @marthegulsvik her, å da hadde hun dette innlegget! Så jeg spurte om jeg kunne låne det, fordi jeg virkelig likte spørsmålene! Så da tenkte jeg at jeg skulle ta å svare på de samme spørsmålene jeg også! Så kos dere og nyt!

Er det noe du ikke liker med nouw?

- Nei, det er ikke noe jeg har lagt merke med som jeg ikke liker ved denne siden ennå! Jeg liker at den er så oversiktelig på app og på pc. Jeg virkelig liker Nouw, så for min del fins det ikke noe jeg ikke liker ennå!

Hvorfor begynte jeg å blogge?

- Fordi på ungdomsskolen så elsket jeg å skrive. Jeg brukte mye tid på å skrive noveller, å slike ting! Så når jeg da kom over blogg.no som 15/16 åring så var jeg solgt. Så etter det har jeg vært innen for blogg verdenen, å jeg har stor kost meg. Her får jeg ut akkurat det jeg vil, jeg kan dele om mine opp og nedturer, noe som er helt fantastisk! Så det er vel en av hovedgrunnene til at jeg startet å blogge i første omgang, å etterhvert så har det blitt en hobby samt noe jeg må gjøre for å få en bedre hverdag!

Hva syntes du om at så mange fra blogg.no har gått over til nouw?

- Jeg er jo en av de som har gått over fra blogg.no og til nouw. Å det syns jeg er helt greit egentlig! Fordi når man plutselig ikke fikk lov til å bestemme noe selv lenger på blogg.no så var det ikke noe morsomt å ha en blogg der lenger. Så da fikk en del hjelp av venninnen min @Sandefjordmamma som hjalp meg å starte igang en blogg her inne! Å jeg angrer ikke et sekund på at jeg gikk over. I tillegg så gikk det jo så mange rykter om at man mistet bloggen sin på blogg.no fra April av, å det ville ikke jeg være med på! Jeg må ha et sted jeg kan være kreativ, så siden det har jeg likt meg inn på her! Å jeg føler også at man kan bestemme selv om man vil bytte plattform!

Hva syntes du om at enkelte har to eller flere blogger?

- Jeg har nok med den her for å si det sånn! Det er tidskrevende å ha en blogg, så hvordan folk klarer å ha flere enn 1 blogg, det fatter jeg ikke! Men som jeg tenker for meg selv, man bestemmer jo selv da for all del! Men for min del hadde det blitt alt for mye, om jeg skulle hatt en blogg til. Da hadde jeg jo aldri hatt noe liv. Å det er jo ikke noe å hige etter akkurat. Så du bestemmer jo selv, men jeg tror det hadde blitt alt for mye jobb å hatt flere enn 1 blogg.

Har du noen venninner som blogger?

- Jeg har ei som jeg veit om hvertfall, å det er @Sandefjordmamma ! Ellers vet jeg faktisk ikke om jeg har noen flere venninner som blogger. Men anbefaler dere å besøke bloggen til Tonje, alltid koselig å gå inn ditt å ta en titt!

Hvor har du blogget tidligere?

- Tidligere så har jeg kun blogget på blogg.no, men så gikk jeg over på nouw siden blogg.no gjorde om på alt av oppsett å slike ting! Så da liker jeg meg bedre her inne!

Hva syntes jeg er det beste med å blogge?

- Jeg liker at jeg har en plass jeg kan være kreativ, dele mine oppturer og nedturer, å egentlig bare har en plass jeg kan dele plasser og tekster. Nei jeg syns det er virkelig helt fantastisk å blogge! Liker det veldig godt, å har likt å drive med det i alle de årene jeg har drevet med det også. Så det er vel det at man kan være kreativ et sted, samtidig som man kan danne nye vennskap med mennesker over alt i verden ved å blogge! Det syns jeg virkelig er helt fantastisk. Vi er et godt samfunn, så det er vel det jeg liker så godt ved å blogge.

Er det noen blogger du leser fast?

- Jeg leser en del bloggere fast faktisk! Å jeg leser de fordi jeg syns de har et interessant innhold på bloggen. Bloggene jeg leser fast hverdag er @marthegulsvik , @norsketankeridanmark , @ArielC , @Sandefjordmamma , @Mammatilmelwin , @mariuskristiansen og mange flere! Virkelig fine bloggere alle sammen.

Hva eller hvem inspirerer meg når det kommer til innlegg?

- Det kan være alt fra bilder jeg tar, fra sanger jeg hører om dagen! Det er så lite som skal til for å inspirere meg til å skrive innlegg om dagen. Jeg har så mye motivasjon og inspirasjon til å blogge, så det er synd jeg ikke får brukt alle den tiden jeg vil innpå her. Jeg føler meg ikke like trygg på å blogge fra mobil ennå, men tenkte jeg skulle prøve på det etterhvert også. Men det er så klart mange flinke bloggere der ute som inspirerer meg også, men det er som sagt veldig lite som skal til for at jeg får inspirasjon til å blogge om dagen. Jeg er i en god periode! Å jeg ser virkelig frem til at jeg kan starte å sitte ute å blogge også, det også gir meg mye inspirasjon! Så ja, det er veldig mye som gir meg inpirasjon til å skrive et innlegg.

Har jeg vurdert å slutte å blogge?

- Ja, det har jeg flere ganger! Det var en periode hvor psyken var så ekstremt dårlig at jeg vurderte å slutte og slette hele bloggen min, men i stedet så tok jeg meg en lang pause for å virkelig komme meg tilbake igjen! Brukte tiden på meg selv og mine, å det hjalp virkelig en god del. Men jeg har aldri vurdert å slutte fordi jeg ikke syns det er så morsomt lenger, det har heller vært for at psyken har vært så dårlig, at jeg rett og slett bare har ønsket å sove og ikke gjøre noe som helst. Å det er perioder hvor jeg er apatisk som har gjort det sånn da! Men jeg har aldri sluttet, jeg har bare tatt meg lengre perioder fri. Så jeg kommer nok aldri til å slutte å blogge for å si det sånn, fordi dette er noe jeg virkelig elsker. Å man kan ikke gi seg med noe man elsker.

Er det noen innlegg jeg ikke er fornøyd med?

- Så klart det er det! Sånn er det vel alltid når man er blogger, at det er ikke alle innleggene man er super fornøyd med. Men sånn kommer det vel til å være også. Men jeg sletter ikke innleggene mine bare fordi jeg ikke er fornøyd. Å spesielt siden jeg har OCD også, så tror jeg at det er pågrunn av det at jeg ikke alltid er like fornøyd med hva jeg får til tider. Jeg er en perfeksjonist, å når jeg ikke får det til perfekt så blir jeg litt misfornøyd! Men men sånn er det bare.

Hvordan kommer du på innleggene dine?

- De fleste personlige innleggene mine kommer faktisk til meg når jeg sover, da kan det hende jeg kommer på en tittel som jeg vil skrive noe utfra. Å da går jeg inn på notater på telefonen min, skriver ned overskift på innlegget og sånn blir det et innlegg! Eller om jeg finner noe fint å ta bilde av, så blir det fort bare et innlegg ut av det også. Å jeg tror siden jeg har opplevd så mye dritt! Så kommer innleggene veldig lett, det er bare det å få formulert seg på en riktig måte som folk da faktisk kan lese, så blir det et innlegg ut av det!

Hva må til for at jeg skal være fornøyd med egne innlegg?

- Jeg må føle selv at det er en rød tråd igjennom hele innlegget! At det er et poeng i det jeg skriver, å at folk har utnytte av det jeg skriver. Jeg skriver for å dele mine erfaringer om ting som kanskje ikke er så greit! Så om noen kanskje sliter med det samme som meg, så skriver jeg om det! Kanskje noen til slutt vil dele litt mer av sine erfaringer også etterhvert. Hvem vet?

Er det noe på bloggen jeg angrer på å ha delt?

- Nei det er det ikke, jeg står for alt jeg deler på bloggen min! Å hvorfor skrive noe jeg eventuelt kommer til å angre på i ettertid. Det gir jo meg selv bare mer hodebry enn hva jeg trenger. Så jeg angrer ikke på noe av det jeg skriver i det hele tatt.

Hva mener du er viktigst på en blogg?

- Gode tekster og bilder syns jeg er veldig viktig på et blogg! I tillegg så er jeg veldig opphengt i at man burde gå igjennom innleggene sine flere ganger for å se at man har minst mulig skrivefeil. Det skal være behagelig for personen som leser og lese innleggene dine, så er det mye skrivefeil og en veldig dårlig tekst. Så er det ikke sikkert at man får så mye feedback som man håper på! Så gode bilder, og tekster, samt lite skrivefeil! Det syns jeg er vitkigst på en blogg.

Hva ser jeg på som mest utfordrende når det kommer til blogg?

- Det er vel det å ha tid til å skrive gode innlegg hele tiden, å det å ta gode bilder! Spesielt på vinteren syns jeg dette er vanskelig når det kommer til bilder, pågrunn av lys og slike ting. Ellers syns jeg på en måte ikke at det er så utfordrende sånn sett, men det er tidskrevende. Det er det jo, men ser ikke på det som en utfordring! Jeg setter alltid av god tid til innleggene mine, å jeg stresser meg ikke opp for å få skrevet noe! Det tror jeg er det viktigste.

Hva tenker du om at enkelte opplever å få hat?

- Det syns jeg virkelig er tragisk, for å være helt ærlig! Disse netttrollene er noen forbannade drittsekker til tider. Å jeg syns at det er å rakke ned på enkelte mennesker er så dumt å gjøre. Jeg fikk på min tid på blogg.no utrolig mye hat! Men etter jeg byttet plattform har jeg ikke fått noe(Bank i bordet). Å det er faktisk veldig sårende å få hat, så til dere som bare skal lire fra dere hat hos oss bloggere, gå heller inn i dere selv, å tenk over om det hadde vært dere som hadde sittet å lest alt den dritten man får! Hadde du taklet det like bra? Nei det var ikke det jeg trodde heller. Så slutt med hat, gi heller litt mer kjærlighet! Eller gi mer faen, et av to. Så det er mine tanker rundt det at folk får hat!

Hva liker jeg å lese om hos andre bloggere?

- Jeg liker å lese om hverdagen til folk, interiør, mat og slike ting! Er det noe jeg interesserer meg for så er det jo mat og interiør. Jeg elsker jo å prøve ut nye oppskrifter, så om folk skriver og deler oppskrifter så er jo det bare et veldig stort pluss. Så lenge bloggen interesserer meg så kan jeg vel egentlig lese om det meste. Om det er anbefalinger av forskjellige ting, eller om det er om miljøet så leser jeg det også!

Hvordan tror du livet uten bloggen hadde vært?

- Jeg kan faktisk ikke klare å sette meg inn i det! Fordi bloggen har virkelig blitt en del av livet mitt. Så jeg klarer ikke å tenke på hvordan livet mitt hadde vært uten den. Tror det hadde vært utrolig kjedelig sånn sett, å jeg hadde nok følt på at noe manglet! Å jeg merket jo bare det når jeg var uten nett i helgen, hvor mye jeg savnet å ha et sted å dele ting. Nei det var ikke noe stas i det hele tatt for å være ærlig. Så livet uten bloggen, hadde ikke vært et liv for min del.

Er det noe jeg mener alle bloggere har til felles?

- Jeg tror det alle bloggere har til felles er at man vil nå langt! At man vil komme seg opp og frem. Å det er jo ikke feil å ha sånne mål i det hele tatt. Om man vil nå langt og bli best, så go for it! Er kun deg selv som kan stoppe deg der. Så det er vel det jeg tror alle bloggere har til felles, at man vil nå langt, at man deler en lidenskap om å dele og skrive!

Har du noen mål med bloggen?

- Så klart jeg vil å nå langt med bloggen min, for hvem vil vel ikke det? Men jeg vil også kunne fange interessen til noen ved det jeg skriver, dele erfaringer så kanskje flere tør å stå frem! Så målet med bloggen min er å nå frem til de som kanskje ikke har det så veldig bra, å som man kan kanskje hjelpe! Kanskje de trenger den lille ekstra dytten, det er jo ikke noe som er bedre enn det. Så jeg håper jeg kan hjelpe noen ved å skrive de innleggene jeg gjør som er personlig og hvor jeg deler erfaringer om ting! Det er mitt mål.

Har jeg vurdert å bytte til en annen plattform?

- Nei jeg byttet jo til Nouw i Januar, å jeg vil ikke bytte plattform igjen for å si det sånn! Jeg stor trives på denne plattformen, så ser ikke helt vitsen med å bytte plattform med det første, å jeg tviler på at jeg noensinne kommer til å gjøre det. Da skal det være en veldig god grunn for det hvertfall!

Er det noen bloggere fra blogg.no jeg har vært innom tidligere føre de gikk over til nouw?

- Ja jeg leste jo bloggen til @norsketankeridanmark føre hun gikk over til nouw, samt bloggen til @ArielC , @Sandefjordmamma , @coconuttie , det er de jeg kommer på i farten hvert fall! Så jeg har fulgt de føre de gikk over til nouw. Å jeg er glad jeg fant de her inne også, for jeg liker bloggene dems veldig godt.

Hva syntes jeg om at folk legger igjen kommentarer på bloggen min?

- Jeg elsker det! Det gir meg ennå mer motivasjon til å fortsette. Å det gir meg så utrolig mye at de bruker tid på å lese min blogg og at de legger igjen en kommentar hos meg. Kjempe koselig er det! Å det er jo det jeg vil ha også, jeg vil jo ha feedback på det jeg skriver og det at folk legger igjen en kommentar er jo bare kjempe koselig! Så det er det bare å fortsette med! Jeg setter pris på hver eneste person som legger igjen en kommentar hos meg.

Hva syntes jeg om de som legger ut bare for å provossere?

- Hmm, ja nei jeg syns ikke noe om det! Så klart de har jo en tendens til å nå langt, å det kommer jo så klart helt ann på hva man skal provossere om! Men jeg syns ikke noe om det faktisk. For man vet aldri hvem som leser innleggene. Så nei, syns ikke noe om det! Veit liksom ikke så mye mer jeg skal utdype meg innenfor dette spørsmålet. For jeg syns ærlig talt ikke noe om det!

Så det var da altså 25 spørsmål om meg og min blogg. Nå er planen å få vasket litt, og få gjort litt føre mamma kommer! Idag skal vi på dansing, å det ser jeg virkelig frem til. Så dagen idag tror jeg blir veldig bra! I tillegg skal jeg lage ferdig min 10 dagers challenge idag, i håp om at den blir ferdig å er klar til i kveld. Så det er en del som skjer idag! Hva er dine planer for dagen? Liker du slike innlegg? ✨

Husk å meld deg på ukens blogg HER og still spørsmål HER til ukens spørsmål!

Følg meg gjerne på Instagram HER - Facebook HER - Snapchat @frkbraathen91

Liker

Kommentarer

mariuskristiansen
mariuskristiansen,
Så koselig å lese! 😊 Jeg er fast innom her også, men akkurat dette innlegget har jeg ikke fått med meg før nå 😲 Ha en finfin dag:)
nouw.com/mariuskristiansen
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk ☺️ håper du får en super mandag du også 😊
nouw.com/theresebraathen
Drea,
Gøy å lese! Skal ta en titt på bloggene du leser fast og, kanskje jeg finner noen nye blogger å følge! 😊
www.dreakarlsen.com
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, jeg anbefaler å ta en titt! ☺️
nouw.com/theresebraathen
kaiaheltne
kaiaheltne,
Så spennende og koselig innlegg! Ha en fin kveld og en super uke <3
nouw.com/kaiaheltne
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk, så koselig å høre! Håper du har hatt en super dag <3
nouw.com/theresebraathen
tonevinningland
tonevinningland,
Dette var veldig bra! Kjekt å bli bedre kjent med bloggeren 😊 greit jeg og låner fra deg ? Tenkte å svare dette med en annen måte innlegg 😉
nouw.com/tonevinningland
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk! Ja bare å låne vet du 😁☺️
nouw.com/theresebraathen