- 25 spørsmål og svar om meg og blogging del 2

Siden det gikk så bra med del 1 innlegget som jeg hadde her for en stund tilbake, så tenkte jeg å ha en del 2. Noen av spørsmålene har jeg lånt fra @marthegulsvik , men mange av spørsmålene har jeg funnet på selv! Jeg syns det er en fin måte for dere å bli kjent med meg og mine verdier når det kommer til blogging!

🦄 Hva syns jeg om at lesere kommer bort til meg?

- Dette er faktisk noe jeg opplevde for en tid tilbake igjen, å det var så utrolig koselig! Så om du kjenner meg igjen på gata så er det bare å komme bort å si hei og slå av en prat! Syns sånt bare er kjempe koselig jeg.

🦄 Har bloggen endret deg som person?

- Jeg har vel kanskje blitt litt tøffere om ikke annet, jeg legger ikke skjul på så veldig mye lenger når det kommer til pysken min og slike ting. Å det er jeg veldig glad for at har endret seg. Det er godt å ha et fristed hvor ting kan bli delt, så det er det eneste som har endret meg som person pågrunn av bloggen tror jeg.

🦄 Hvor lenge har du blogget?

- Jeg har blogget siden jeg var 15 år, men jeg har ikke brukt Nouw mere enn 3 måneder eller noe. Å jeg stor trives her inne. Å det skal nok mye til føre jeg bytter plattform igjen tenker jeg.

🦄 Hvilken andre land enn Norge har du besøkende fra?

- Dette er jo noe av det jeg liker veldig godt med Nouw, at jeg kan se hvor jeg har besøkende fra. Syns det er kjempe morsomt faktisk. Men de landene utenom Norge jeg har besøkende fra er Sverige, Danmark, USA, Irland, Indonesia og Qatar. Veldig morsomt faktisk å se.

🦄 Hvor mange unike besøkende har du hatt siden du startet å blogge?

- I løpet av de få månedene jeg har blogget her inne så har jeg hatt 2842 unike besøkende innom, å det er jo kjempe koselig! Setter pris på alle som er innom å besøker meg. Det er kjempe koselig.

🦄 Hvor henter du inspirasjonen din fra?

- Den henter jeg fra hverdagen min, samt at jeg henter den fra filmer, venner, familie, bøker og bilder jeg kanskje ser på Instagram, Pintrest eller Weheartit. Så jeg henter egentlig inspirasjonen min fra ting jeg ser og opplever i hverdagen! Å jeg syns det er en veldig greit måte å gjøre det på.

🦄 Hva var det første innlegget du delte?

- Det første innlegget jeg delte inne på Nouw var Hmm, da prøver man seg på dette! Å du kan gå inn HER å lese det om du vil. Da hadde jeg så og si nesten akkurat laget meg blogg her inne, å viste faktisk ikke hva jeg drev med. Men nå har det blitt en så vanesak, så det er litt morsomt faktisk, hvor fort ting blir en vane. Å godt er det.

🦄 Hvor mange innlegg har du delt hittil?

- Jeg blei egentlig overrasket over å se hvor mange innlegg jeg har delt faktisk! For jeg trodde ikke at det var så utrolig mange, siden jeg har hatt pauser som ikke har vært planlagt å sånn. Men jeg har da tydeligvis delt 114 innlegg hittil, å det blir da 115 med dette. Å det er jo kjempe morsomt da. Gleder meg til å se etter 1 år hvor mange innlegg jeg har delt da.


🦄 Hvor skriver du ned ideene dine?

- Jeg har en liten bok som jeg skriver ned alt av ideer, samt at jeg skriver de ned på telefonen for den har jeg med overalt! Så om det dukker opp noe når jeg har lagt meg for kvelden så skrives det ned med en gang! Å jeg liker at jeg har den muligheten. Så alt av ideer blir skrevet ned på mobilen først, så kommer de ned i en bok jeg har! Altså en blogg bok, tenkte kanskje å vise den en dag om det er av interesse.

🦄 Hva fikk deg til å bytte plattform?

- Nei det hadde noe med det å gjøre at de endret så utrolig mye på blogg.no noe som jeg syns var utrolig kjedelig siden jeg triveds så utrolig godt på blogg.no. Men nå kan jeg ikke tenke meg at jeg skal gå tilbake en gang! Jeg stor trives så godt her inne, å kommer nok aldri til å bytte plattform! Så det hadde kun med det at jeg ikke klarte å skjønne hvordan jeg skulle bruke blogg.no lenger som gjorde at jeg ga denne plattformen en sjangse.

🦄 Når pleier ideene dine å dukke opp?

- De dukker opp når jeg sover, når jeg er på badet eller når jeg dusjer. Å da er det bare å skrive de opp med en gang faktisk. Så da blir mobilen hyppig brukt. De kan også komme når jeg står å lager mat, så blir spennende å se om noe dukker opp nå siden jeg snart skal lage noe mat til mamma og meg. Så det tror jeg blir bra!

🦄 Hvordan tanker har du om bloggdebatten som er ute å går?

- Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på dette, å har egentlig ikke ville brukt så mye energi på det! Men så klart har jeg fått det med meg, at det har en debatt mellom Sofie Elise og Kristin. Som sagt så har jeg stelt meg litt på utsiden, å har egentlig ikke ville brydd eller bruke så mye energi på det. Så jeg har egentlig ikke så mye tanker rundt det for å være ærlig.

🦄 Har du et ønske om å være et forbilde?

- Jeg tror nok alle som blogger har lyst til å være et sunt forbilde for de som er innom å leser bloggen! Å jeg har jo også lyst til det. Jeg syns jo det hadde vært koselig om jeg kunne vært et forbilde for noen av de som leser bloggen min. Det er jo ingenting jeg hadde likt bedre enn det, å jeg vil helst da være et sunt forbilde!

🦄 Hva gjør deg til en god blogger?

- Jeg føler at det som gjør meg til en god blogger er rett og slett fordi at jeg er såpass ærlig angående ting. At jeg ikke legger skjul på noe. Har jeg en dårlig dag så viser jeg det i stedet for at det skal bli lagt på rosenrøde blader å det som er!

🦄 Hvor tar du bildene dine hen?

- Det kommer egentlig helt ann på! Jeg tar mange av bildene mine rundt på Jessheim her som jeg bor. Eller så kommer det jo ann på hvor jeg er hen da. Men de blir tatt mest på Jessheim. Å innkjøps bildene mine blir som regel tatt her hjemme på spisebordet mitt, å da enkelte ganger med hvit underlag eller marmor bakgrunn. Men de blir som sagt tatt mest rundt her jeg bor, eller om jeg finner en fin location eller noe, da blir det knipset en del bilder.

🦄 Hjelper bloggen deg noe i hverdagen?

- Ja, det kan jeg jo trygt si at den gjør. Jeg føler jeg blir bedre på å skrive og formulere meg på forskjellige ting. Samt at jeg ikke er så redd lenger for å dele bilder av meg selv både helprofil samt bilder uten filter eller sminke. Så den hjelper meg veldig i hverdagen for å si det sånn.

🦄 Har du kontakt med noen av de leser bloggen til utenom innpå blogg?

- Ja, det har jeg faktisk! @Sandefjordmamma er ei god venninne av meg, så hun både prater jeg med på meldinger og på snap! Det er hun som har hjulpet meg så godt i gang innpå her. Å hun jeg har stilt spørsmål om jeg har vært litt usikker på ting. Ellers har jeg pratet med et par andre også, noe som har vært kjempe koselig! Alltid koselig med nye bekjentskap.

🦄 Om du kunne møtt noen av de du har lest bloggen til på topplisten, hvem hadde det vært?

- Utentvil Anniken Jørgensen, bedre kjent som annijor! Bloggen hennes har jeg fulgt føre den kom på topplisten, så det hadde vært kjempe koselig å møte henne. Samt at jeg ville ha møtt Kristin Gjelsvik. Sikkert mange andre jeg ville ha hilst på også, men nå står det egentlig litt stille! Men disse to jentene ville jeg ha hilst på uten tvil.

🦄 Sjekker du ofte topplisten og statestikken?

- Jeg sjekker den alt for ofte, å den gjør meg til tider veldig syk sånn sett! Å det er noe jeg prøver så godt jeg kan å bli flinkere på, men jeg sliter ekstremt mye med det. Å det er ikke noe godt. Jeg sjekker den vel flere ganger i løpet av den dag. Hver gang jeg er innom å sjekker appen, så kan det ratt hende at jeg sjekker topplisten og statestikken. Å det kan bli veldig slitsomt til tider! Å jeg har tatt meg i at jeg blir skuffet om jeg mister lesere også, men det er vel sånn det er tenker jeg. Så dette er noe jeg må skjerpe meg på.

🦄 Nevn 3 gode egenskaper du har!

- Rettferdig, lojal og omsorgsfull.

🦄 Nevn 3 dårlige egenskaper du har!

- Utålmodig, blir lett frustrert og kanskje litt for rett frem til tider.

🦄 Har du et ønske om å nå langt?

- Ja, jeg har så klart et ønske om å nå langt, å da kanskje litt for langt til tider! Jeg setter meg til tider litt for høye mål også blir jeg sint om jeg ikke får ut de innleggene jeg vil ha ut i løpet av en uke. Så ja jeg har et stort ønske om å nå langt, men da må jeg nok sette ned forventingene til meg selv også! Å heller prøve å nå målet over lengre tid. Å ikke forhaste meg, så får vi helle se hvor langt jeg kan nå!

🦄 Har jeg en Instagram konto knyttet til bloggen min?

- Ja, det har jeg. Den var før ikke knyttet til bloggen, men det er den nå! Der deler jeg bilder som blir delt på bloggen, samt at jeg deler noen av innleggene mine på story! Om du vil følge meg på Instagram kan du gå inn HER

🦄 Har jeg en facebook side knyttet til bloggen min?

- Ja, det har jeg også. Jeg har en side hvor jeg deler innleggene mine, å det har jeg alltid hatt til bloggen min. Du kan gå inn HER om du vil like siden min og følge meg videre på facebook også. Det blir etterhvert lagt ut en konkurranse på siden min også, så det hadde vært morsomt om du ville følge der.

🦄 Hva er det morsomste ved å blogge?

- Det er kommentarene til leserne mine, det er så morsomt når man får så mye fin feedback på det man deler og legger ut! Å det er virkelig noe som gjør dagen min så utrolig bra. Samt at det er jo morsomt å dele forskjellige ting med leserne sine også, samt dele bilder og tekst da så klart. Også syns jeg det er koselig å få så nye koselige bekjentskaper, det er jo alltid noe som er morsomt! Jeg liker så og si alt ved dette å blogge, å syns alt er morsomt!

Kanskje det er noe annet du lurer på også? Still gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!

- Therese 🦄

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så mange fine spørsmål og svar! 💛☀
nouw.com/arielc
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk ☀️💛
nouw.com/theresebraathen
tonevinningland
tonevinningland,
Fine svar 😊 kjekt med sånne innlegg 😊
nouw.com/tonevinningland
theresebraathen
theresebraathen,
Ja, liker veldig godt slike innlegg selv ☺️
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så fin lesning og mange ting som jeg kan kjenner igjen i deg her 😍💜 Liker slike innlegg og du er deg selv og ærlig. Liker 💚
nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
theresebraathen,
Tusen takk fineste du 😍💛 Ja prøver å være meg selv 100% når jeg skriver innlegg, men prøver å begrense banninga mi å sånn 😂❤️
nouw.com/theresebraathen