Halloj igen! Allt väl? Här är det i alla fall toppen! Är precis inne från en löptur. Sprang lite mer än 4 km igår och samma sträcka idag, mest för att se om jag har hunnit förbättra mig under natten. Och det hade jag! Med 1 min. Kul. Igår var egentligen första "långa" löpturen på ett himla tag. Och jag kan bara föreställa mig hur det ser ut när jag springer, en flodhäst på två ben som knappt kommer framåt, MEN!!! Jag orkar fan inte bry mig för dom som kollar på mig sitter antagligen inne på en resturang eller i någon jävla bil. Och det är bättre att springa lite långsamt än att inte göra något alls. OCH JAG BLIR BÄTTRE! Samma sak var det på gymmet idag, jag har gett mig fan på att jag ska klara av att göra några riktiga armhävningar, men just nu gör jag dom på mitt sätt och det får se ut hur det vill. Och jag står med lätta vikter för armarna bredvid alla pumpade biffar. OCH? Så känner jag. YOLO all over the place. Haha!! Nu ska jag iaf hoppa in i duschen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Sitter och huttrar i personalrummet. Det är så kallt överallt, men ändå måste man tydligen ha öppet fönster.. Hmm.
Idag slutar jag 15:00 vilket är skönt med tanke på att jag öppnade i morse. Efter jobbet ska jag hem och plocka lite, sen träna och sen VILA! Jag har sån träningsvärk så det är helt sjukt. Kan inte skratta eller hosta utan att vilja ta mitt liv. Jag får tacka innebandyn för den värken. Började träna innebandy med ett nytt lag i måndags! FYFAN VA KUL DET ÄR! Är så glad nu igen när jag får spela det. Härlig känsla! Nu ska jag återgå till jobb! Puss !

Likes

Comments

Tjäääääna! Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Har ätit mat och nu kollar vi på P3 guld. En riktig slappdag har jag haft. Har hunnit träna 2 gånger iaf. Känns bra! 🙈 Aja nu ska vi fortsatta kolla! Haaaj
Likes

Comments

Godmorgon! Gissa hur jag startade min lördag? Med en löptur! Trilla ni av pinn? Synd isf . Det kanske inte var det smartaste draget jag har gjort med tanke på att jag är super förkyld. Och nu hostar jag ännu mer. Men det är ändå skönt på något sätt. Har som mål att jag ska springa en viss distans i april. Haha. Nu har jag precis ätit avokado/tomat-knäckte. Skönt att ha gjort en del av träningen. Nu ska jag hålla detta!
Nu blir det soa!

Orutinerad bloggare som jag är, så tog jag inga bilder när jag tränade. Hehe så ni får en annan bild. När jag inte tränar. Tja!


Likes

Comments

Nyhetsmorgon på tv. Datan i knät och telefonen i handen. Sjukt va online jag är just nu. Hehe.
Undra vad jag ska göra idag? Tänkte börja ett nytt konditionsprogram ikväll. 12 veckor håller det på. Ska se om det fungerar. Återkommer, tihi! Igår fick jag iordning hemma iaf, så skönt! Nu ska jag kolla soa. Började kolla på det igår, sjukt bra. #serietherese är här. Vi hörs senare!


#skahaenvithelg
Hehe


Likes

Comments

Hej på er! (Emma) 

Vart ska jag börja? Det är kaos I min lägenhet, RUNT min lägenhet och ah, hela jävla området är kaos typ. 

Min lägenhet kan bara jag göra något åt, och det ska jag. Ikväll. Runt mig lägenhet, då menar jag att det har sålts en lägenhet i samma hus, men en annan förening, så jag kan ju inte direkt klaga. Men dom borrar seriöst 20 timmar på ett dygn. Vaknar av borr och somar till fucking borr. Och dom pratar HÖGT. Kommer bli granfejd om dom inte lugnar sig. Idioter. Området, ja det är världens mysigaste område, men nu är det byggkaos. Alla gör nog om i sina lägenheter. Kul. Jag vill med göra om i min lgh iofs. Ska ge igen en vacker dag. 

Annars? Jag är hemma för att jag är sjuk. Inte kul. Därför jag hör borren/bankandet hela tiden med. Lovely. Jag har sett klart Prison break med, så vad ska jag göra imorgon? Måste hitta en ny serie. Eller så kanske jag ska skaffa mig ett liv nu. Får se. Kanske hade varit på tiden. Fan. Nu har jag inget mera att skriva. Ska kanske ta tag i lyan. Haaaaaaj

 

Kom på en till sak. Jag har inte fått ut min JÄÄVVLA gran heller. Får man slänga granen vart som helst ? Om någon naturmänniska klickar in här så kan ni ju säga till om hur man gör. Tack på förhand 

Likes

Comments

Hej! Vad är klockan egentligen? Det känns som att jag har varit vaken i 1000 år. Är så trött. Det sjukaste är väl att jag inte har gjort så mycket idag. Det är nämligen så att jag fick mitt internet inkopplat igår, och även Apple tv så jag har legat och kollat på prison break HELA dagen. Sjukt. Eller jag åkte faktiskt och körde ett pass på gymmet förut. Mina ögon höll på att bli fyrkantiga. Kollar fan fortfarande. Det har tagit 1 år att skriva detta. Imorgon ska jag börja dagen med en löprunda. Sen kanske något avsnitt PB igen ;) Ha det braaaaaa


Likes

Comments

Jag vet att man inte ska skylla på att det är dåligt väder och hit och dit, MEN hur sugit är det inte att ta en PW i ösregn? Jo det ska hag säga er att det är SKITSUGIT. Men jag ska köra det. Ville bara klaga lite på det först. Tack gode Gud för min nya jacka. Jaja! Nu kör vi!! #newlife

Likes

Comments

Godmorgon!

Har precis varit inne och duschat, behövde det för att vakna till liv. Har inte sovit så mycket, det kan bero på att jag värvade film och sova igår. Hehe. Jag ska strax kila iväg till jobbet. Blir en lugn dag idag och det tackar jag gudarna för.
Efter jobbet ska jag gå ut och gå 1 h. Sen ikväll ska jag komma iväg till gymmet. Jag har lite andra mål med årets träning än vad jag har haft innan. Ska skriva ner det sen för att kunna gå tillbaka och se om jag verkligen sköter mig sen. Nu blir det kaffe!


Likes

Comments